Home » Horatio – invitat special la “Day Dreaming Radioshow”!
Muzica

Horatio – invitat special la “Day Dreaming Radioshow”!

In 2021, Shar-K ( Catalin Nedelcu ) – realizatorul emisiunii “Day Dreaming Radioshow”, il va avea ca invitat special in cadrul emisiunii sale pe Horatio.

DJ din 1998, Horatio a mixat la cluburi de top la nivel mondial în ultimii zece ani. Este DJ rezident și promoter al Outside, o petrecere lunară în Bacău, România, care a fost puternic influențată de experiența sa din Ibiza.

Ca producator, a lansat la labeluri din toata lumea, printre care putem enumera: Desolat, Viva Music, Made to Play, Circus Recordings, Bouq, Stereo Production, Clarisse Records,  Deeperfect, Undr The Radr, Insert Coin, Snatch Records, Armada Subjekt, Inmotion, Definition, Exploited, Monique Musique Factomania, Sleep is Commercial, Kaluki Music, Materilaism, Ballroom si propriul sau label Natural Rhythm si sublabelurile Quanticman, Shodan si Waldliebe Familien.

Melodia sa „Ritual” a ramas pe primul loc in topuri mai mult de 20 de saptamani si a devenit una dintre cele mai bune piese underground romanesti chiar si in aceste zile. In Aprilie 2019, Pete Tong a selectat Horatio – Trumpsong (Undr The Radr) in sesiunea sa la BBC RADIO 1 urmat si de Roger Sanchez care a mixat aceeasi piesa in podcast-ul sau „Release Yourself 911”.

Indiferent ca e in Manchester (Warehouse Project), in Ibiza (Sankeys) sau in Bucuresti (Kristal Glam), Horatio imparte aceeasi bucurie pentru muzica cu toata lumea din jurul sau.

De aceasta data, Horatio vine la ARTFM ca invitat de seama in cadrul emisiunii „Day Dreaming Radioshow” in data de 22.01.2021, incepand cu ora 14:00.

Pana atunci, nu uitati sa ascultati in fiecare Vineri si Duminica  de la ora 14:00 “Day Dreaming Radioshow” prezentata de Shar-K.