Evenimente

IdeaMan implineste un an de cand s-a infiintat

IdeaMan a implinit pe 25 aprilie un an de cand s-a lansat pe piata presei din Romania, iar Vlad Avarvari, fondatorul site-ului a sarbatorit intr-un mod inedit.
IdeaMan.Ro ( https://ideaman.ro/ ) este un site dedicat tuturor iubitorilor de divertisment, muzica buna, noutati muzicale, artisti de succes sau interviuri cu personalitati publice. Acesta a fost infiintat pe 25 aprilie 2020, la initiativa jurnalistului Vlad Avarvari, care a vrut sa creeze un concept unic prin ideile site-ului. Intr-un an de zile, ideaman s-a impus foarte bine pe piata presei online din Romania, avand sute de mii de accesari si recenzii pozitive.
Vlad Avarvari este un jurnalist care si-a capatat repede notorietatea, fiind cunoscut si ca ,, PR-ul vedetelor”, dar si ca ,, baiatul care a revolutionat invatamantul romanesc.” In prezent, tanarul este jurnalist la ProTv, face si PR-ul pentru cele mai mari vedete din Romania si de asemenea se ocupa de propriul concept – IdeaMan, si anume, IdeaMan.Ro -site-ul si Idea Man
PR Agency – Agentia de PR pe care Vlad o are.
,, IdeaMan este un concept, reprezinta omul care are tot timpul vorbele la el si care tot timpul are idei, avand o imaginatie foarte bogata. Am vrut sa dezvolt pe piata din Romania un concept unic, ceva fresh si cool, in care oamenii sa se regaseasca. Acum, la implinirea unui an de zile, nu imi vine sa cred cat de multe am reusit sa faca si tin sa le multumesc tuturor celor care au adus o contributie in acest proiect de suflet. Stati aproape, pentru ca asta a fost doar inceputul, ce o sa vina, o sa fie si mai tare.”, a declarat Vlad Avarvari, fondatorul IdeaMan.
De asemenea, la celebrarea unui an de la infiintare, cei de la IdeaMan, au creat o campanie – #unandeideaman, prin care mai multe personalitati si vedete cunoscute, le-au urat ,,La multi ani” sau mesaje de suflet.
Andrei Stefanescu, Alexandra Ungureanu, Majda Aboulumosha, AVA, Andy Popescu, Roxana Nemes, Elena Ionescu, Ana Maria Margean de la Romanii au talent, Miru, vlogger-ul Edi Brandabura, Remus Boroiu, Alex Nedelcu de la Exatlon, Andrei Niculae de la Virgin Radio si Alin Ciobanu de la Burgr Factory si multi altii, se numara printre cei care i-au felicitat pe cei de la IdeaMan.Ro.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/174176434_3537405766361248_1733001088998634761_n-scaled.jpg