Muzica

Loraine De Hillerin, tanara talentata de la Romanii au talent

La doar 14 ani si jumatate, Loraine De Hillerin este o prezenta stralucitoare in universul muzical. Cu o pasiune innascuta pentru sunete si note, Loraine a descoperit bucuria muzicii inca de la o varsta frageda, influentata de tatal sau, care are legaturi stranse in lumea muzicala.

In cautarea caii sale muzicale, la varsta de 8 ani, Loraine a inceput lectii de canto, descoperindu-si rapid abilitatile remarcabile in acest domeniu. Ulterior, si-a continuat calatoria muzicala la “Scoala Populara de Arte” din Alexandria, unde se afla acum la anul 5 de studiu in sectia de canto. Indragind armonia dintre voce si instrument, Loraine este eleva la chitara de doi ani si la pian de un an.

Dar drumul ei muzical nu se opreste aici. Tanara artista este eleva la scoala de muzica “Music City” din Bucuresti, aflandu-se la anul 3 de studiu, avandu-lo pe AVA ca profesor coordonator de canto, care i-a devenit si prietena, consolidand astfel legatura elev-profesor.

In lumina talentului sau remarcabil, Loraine a participat si a fost selectata in prestigioasa competitie “Romanii au Talent” in editia 2022-2023, obtinand patru voturi pozitive. Experienta a fost memorabila si impresionanta, aducandu-i o noua perspectiva asupra lumii muzicale.

Pe langa pasiunea pentru muzica, Loraine isi gaseste echilibrul si dezvoltarea in limba romana si in lectura, iar sporturile de iarna ii incanta sufletul, fiind o activitate pe care o practica de fiecare data cand are ocazia. Isi dedica timp si iubirea sa animalelor, fiind o sustinatoare inversunata a drepturilor acestora.

Una dintre marile realizari artistice ale Lorainei este piesa “Daca ai vrea”, unde versurile sunt creatia sa proprie, aducandu-i un sentiment profund de mandrie si implinire. Isi propune sa adauge in palmaresul sau muzical cat mai multe melodii compuse si scrise de ea insasi.

Visul sau este de a deveni un artist iubit si cunoscut, dar si de a-si deschide in viitor propria scoala de canto, dorind sa impartaseasca tainele muzicale minunate generatiilor viitoare. Cu o puternica vointa si incurajand pe oricine iubeste muzica, Loraine sustine ca nimic nu este imposibil atunci cand iti urmezi visurile.