Muzica

„No me mates porfavor!” exclama DANY D „mi amor” in cel de-al doilea single al sau!

Cantaretul roman de reggaeton originar din Transilvania, Dany D „mi amor” lanseaza al doilea episod din Trilogia de los Besos, dupa Besos Criminales, piesa numita „No me mates”.
Povestea din primul episod continua cu artistul care isi cauta iubita dupa ce aceasta a disparut fara sa spuna un cuvant.
Actiunea videoclipului are loc intre Romania si Mexic. Dany D „mi amor” joaca rolul unui afacerist roman, care angajeaza un detectiv privat pentru a-si cauta iubita, pe care o gaseste in cele din urma in Puerto Vallarta – Mexic.
Este o poveste de dragoste cu multe suspine, o telenovela cu urcusuri si coborasuri, asemeni celei din Romeo si Julieta, o relatie aproape imposibila!
Muzica, versurile, scenariul videoclipului sunt semnate de Dany D
Regia de asemenea Dany D si Daniel Costache.
Mix Master- Daniel Costache
Productia muzicala este in colaborare cu Orlando di Pietro, nominalizat de 7 ori la Latin Grammy si american Grammy.

Cine este Dany D ?
Dany D, originar din Transilvania, cantaret, compozitor si actor, abslovent al facultatii de Teatru si Film “UNATC ILE Caragiale”.
In 2006 a interpretat rolul lui Jesus in musicalul “Jesus Christ Superstar” in regia lui Adrian Pintea si sub coordonarea muzicala si vocala a Sorinei Creanga. In 2010 a interpretat rolul lui Che in muzicalul “Evita”.
Intre 2010 si 2015 a coordonat in limba romana si limba franceza spectacolul de teatru Cantareata Cheala de Eugen Ionesco, in care a si interpretat rolul domnului Martin.
In 2015 a facut o figuratie speciala in filmul “See you soon” alaturi de Liam McIntyre, protagonistul din serialul HBO Spartacus.
In 2016 a fost concurent “X Factor Romania” primind 4 de DA fiind vazut de Carla’s Dream ca un potential castigator al concursului.
In 2019 a jucat in filmul romanesc “Regina Maria” in regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretand rolul unui reporter.
Tot in 2019 s-a lansat industria muzicala din Mexic cu scurta telenovela “Trilogia de los Besos” al carui prim episod/cantec se numeste “Besos Criminales”.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/07/Dany-D-No-me-mates-4.jpg