Home » Pietro revine cu single-ul „Schimbator ca vantul”
Muzica

Pietro revine cu single-ul „Schimbator ca vantul”

O noua lansare in cadrul familiei muzicale #ELRaduProject!
Pietro (Petronel Neculaes), artistul care a surprins publicul cu piesa sa de debut, „Intre noi”, revine cu o noua lansare de piesa!
Este vorba „Schimbator ca vantul”, o melodie cu sound modern, in stil pop, cu un text foarte romantic, dar si nostalgic, pe alocuri. Si de aceasta data, artistul a colaborat cu interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care a afirmat ca „Pietro, chiar de este, eventual, la inceput de dezvoltare al proiectului sau muzical, are acea doza de amibitie si perseverenta pe care nu o vei gasi la unii artisti lansati de ani buni. Este un om foarte muncitor si cred foarte mult in calitatile sale muzicale”
Single-ul „Schimbator ca vantul”, poate fi gasit, deja, pe toate platformele digitale, dar si pe canalul de Youtube al artistului.
Pietro este originar din satul Scheia, comuna Alexandru Ioan Cuza, judetul Iasi si de aproximativ 16 ani este stabilit in Italia, pastrand mereu Romania in sufletul sau, organizand des evenimente cultural-artistice, pentru oamenii din diaspora. Artistul mai este si redactor-prezentator al emisiunii „Dor Calator”, din cadrul Radio Canale 7, un spatiu acordat pentru promovarea traditiilor, muzicii, culturii romanesti din intreg mapamondul.