Home » ,,Vrei nu vrei”- AVA lanseaza a doua piesa de pe EP-ul ,,Emotii” in colaborare cu Dorian – video-
Muzica

,,Vrei nu vrei”- AVA lanseaza a doua piesa de pe EP-ul ,,Emotii” in colaborare cu Dorian – video-

Dupa 6 ani de relatie, cei doi artisti lanseaza primul single impreuna

A doua piesa de pe cel mai nou EP al AVEI, surprinde chimia dintre parteneri si legatura stransa dintre acestia. Vrei nu vrei este despre tachinarea dintre el si ea, despre potrivirea si iubirea din priviri.

Clipul ii infatiseaza pe AVA si Dorian intr-un context urban unde comunica prin gesturi si priviri si unde simt fiorii dragostei la fel ca la inceputul relatiei.

,,Ma bucur de faptul ca am facut o piesa impreuna, ca am facut-o atunci cand a fost natural si am simtit sa o facem si cred ca e un track foarte sincer despre doi oameni care se iubesc si care iubesc muzica.” –  a spus Dorian despre noul featuring cu AVA.

,,Mi-am dorit foarte mult aceasta colaborare si uite ca a venit momentul ei. Este o piesa cu un vibe pozitiv, reala, care descrie o relatie dintre 2 tineri ce impart iubirea sub toate formele ei.” – a declarat AVA.

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea Romaniei si care pana sa se dedice carierei sale solo a colaborat cu artisti precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Draghici, Sisu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru si Smiley, alaturi de care a colaborat timp de 6 ani.

,,Emotii” este al doilea EP din cariera dupa debutul cu ,,27”. In prezent, AVA are propria scoala de canto – Music City si este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records alaturi de Mihai Grecan.

Dorian este compozitor si artist, bine-cunoscut pentru proiectul Shoeba, care a castigat discul de aur pentru vanzarile internationale, pentru hitul din 2014 – ,,Mare Albastra”, dar si pentru colaborarile din industria muzicala cu Smiley, Alexandra Stan, Shift, Sore, Feli, Andra si multi altii.

De muzica celui mai nou single al AVEI s-a ocupat artista insasi alaturi de Dorian Micu si Alexandru Radu (Chopin), iar versurile au fost scrise de Alxandru Radu si Dorian Micu. Piesa este produsa de Alexandru Radu (@kiwisounds), iar producatorul executiv este Casa de discuri Sonus Records.