Muzica

Alex Andra lansează „Doar Noi”

Interpreta Alex Andra, (Alexandra Ghita), originara din municipiul Urziceni revine in atentia publicului cu cea mai noua piesa, „Doar Noi”, melodie insotita si de un videoclip cu un scenariu foarte romantic.
Dupa ce a lasat o amprenta frumoasa in lumea mondena cu piesele “Am ales sa plec” si “Vreau sa-ti cant”, piese produse de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa din Spania, artista nu doar ca a pastrat aceasta colaborare fructuoasa, dar si a lansat si primul videoclip, anume la „Doar Noi”.


Din spusele lui EL Radu – “Alexandra este o fire foarte ambitioasa, o luptatoare, dar si o romantica incurabila. Imediat ce a aparut demo-ul la piesa aceasta am inteles cine o va interpreta. Sunt multumit de ce a iesit. Alexandra creste la nivel muzical.”
Videoclipul a fost regizat de catre Dan Mihai Lupescu, filmarile petrecandu-se in zona judetului Constanta, in care “Alex Andra este protagonista intr-o poveste inedita de dragoste. Ea iubeste pe ascuns un baiat pe care il intalneste intr-un local. Pe scena, ea canta melodia ei, purtand o rochie pasionala in culoare rosu aprins. Toate privirile sunt atintite asupra ei, insa ea nu-si poate lua privirea de la baiatul care i-a furat inima. Ulterior i se strica masina si cand apeleaza la un mecanic, intamplarea face ca mecanicul sa fie acelasi baiat. Ca orice lucru in viata – Ce este pentru tine, este pus deoparte, iar viata gaseste mereu cai sa te suprinda intr-un mod placut.”
Atat piesa cat si videoclipul vor fi lansate / promovate la emisiuni TV si Radio din Romania, ulterior si in Republica Moldova.