Muzica

Andra Sun revine cu o alta piesa inspirata din viata proprie

Andra Sun este artista la Sonus Records, iar la 18 ani deja lanseaza a treia piesa din cariera. Dupa succesul cu piesele ,,Lacrimi” si ,,Nu mai esti”, Andra revine cu piesa ,,Your Lips” compusa chiar de ea.
Noul single are un sound energic si vibrant care nu poate decat sa ne ofere atmosfera ideala pentru o petrecere de neuitat.
Clipul piesei este o adevarata experienta. Jocul de lumini si culori, energia multimii si personalitatea misterioasa a artistei, ne introduc intr-o poveste plina de intrigi, de emotii si distractie.
,,Your Lips este piesa mea preferata de pana acum. Scrisa de mine intr-un timp record as spune, este piesa pe care am simtit-o cel mai mult de cand am inceput sa scriu versuri.
Asa cum reiese si din titlu, noua mea piesa este despre o alta indragosteala, despre cat de usor iti poate ramane in minte o persoana. Fantezia, amintirea sarutului si cat de perfect a putut sa para tot, te induc intr-o stare de care probabil nu mai vrei sa scapi, exact ca un drog. Dar asa se intampla cand suntem indragostiti, nu?” – a spus artista despre noul single.
La numai 18 ani, Andra incepe deja sa cante la concerte, fiind invitata sa cante in deschiderea artistei Feli, la Casa de Cultura din orasul Tecuci.
Artista studiaza muzica de la 10 ani, iar talentul i-a fost descoperit de Angela Bitlan, coordonatoarea unui cor muzical. De atunci se dedica muzicii si carierei sale de artist. In prezent, Andra urmeaza cursurile de canto sub indrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) si s-a alaturat echipei Sonus Records alaturi de care lucreaza in continuare la piese noi.
Muzica noului single a fost realizata de Andreea Avarvari, orchestratia de Mihai Grecan, iar versurile au fost compuse de Andra Sun, producatorul executiv fiind casa de discuri Sonus Records.
Poti asculta noua piesa a Andrei aici:

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu