Muzica

Andra Ionita si AVA ne aduc sarbatorile de iarna cu noua lor piesa – Christmas is Coming

Christmas is coming este o piesa de sarbatoare, cu un vibe pozitiv, care ne vorbeste despre toate bucuriile si emotiile pe care le aduce Craciunul.

Vocile celor doua artiste se armonizeaza perfect si ne ofera o stare de liniste si pace, dar si de fericire si entuziasm in acelasi timp, toate fiind emotii specifice acestei sarbatori.

Iubita si asteptata de toata lumea, ziua de Craciun este momentul din an care ne face sa ne simtim iar copii, iar aceasta colaborare ne face sa simtim bucuria de alta data, la intensitate maxima.

,,Mi-am dorit sa fie ceva antrenant, vesel, ceva care sa ne introduca in spiritul sarbatorilor, sa incercam sa uitam de perioada dificila prin care trecem. Faptul ca AVA s-a alaturat initiativei mele nu poate decat sa ma bucure. Ce mandrie mai mare aa putea avea cand mentorul meu isi doreste sa cante cu mine? Sper sa va placa piesa, sa intre in casele voastre si sa va insoteasca atunci cand impodobiti bradul sau la gura sobei alaturi de cei dragi!” – a declarant Andra Ionita

,,De la primele acorduri ale colindului, in timp ce lucram la piesa, mi-am dat seama ca as vrea sa cant si eu, pentru ca imi place tare mult si m-a prins vibe-ul. Andra Ionita este un copil tare talentat si de mult timp ne doream sa cantam impreuna o piesa si uite ca acum a venit momentul. Sunt super incantata si abia astept sa vad ce feedback vom avea din partea publicului.” – a spus AVA despre noua colaborare cu Andra Ionita

Andra Ionita studiaza muzica de la 5 ani, participand de-a lungul timpului la diverse competitii unde de fiecare data s-a aflat pe podium. In prezent, urmeaza cursurile de canto de la Music City, sub indrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari), iar la 13 ani lanseaza deja cea de-a patra piesa din cariera.

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea Romaniei si care pana sa se dedice carierei sale solo a colaborat cu artisti precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Draghici, Sisu, Dorian, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru si Smiley, alaturi de care a colaborat timp de 6 ani. AVA are propria scoala de canto – Music City si este cea care a pus bazele label-ului Sonus Record alaturi de Mihai Grecan.

De muzica celui mai nou single s-a ocupat AVA (Andreea Avarvari), versurile au fost scrise de Andra Ionita, iar orchestratia a fost realizata de Mihai Grecan.