Cazuri umanitare Comunicate

„Malvensky x Inima Copiilor”: Impreuna salvam inimi!

Malvensky, renumitul brand romanesc de bijuterii, impreuna cu Asociatia Inima Copiilor anunta cu entuziasm proiectul „Malvensky x Inima Copiilor”.

Astfel, Malvensky va invita sa descoperiti colectia de bijuterii „Inima Copiilor”, adresata tuturor celor care doresc sa se implice in salvarea inimilor celor mici. Cu o semnificatie profunda, fiecare piesa din aur cu diamante, in forma de inima, raspandeste iubire si contribuie la schimbarea sau chiar salvarea unor vieti.

Cu aceasta colectie, Malvensky sprijina Asociatia Inima Copiilor in misiunea sa de a extinde Sectia de Cardiochirurgie de la Spitalul pentru Copii Marie Curie din Bucuresti.

Malvensky va dona o parte din profitul obtinut din vanzarea bijuteriilor „Inima Copiilor” catre Asociatia Inima Copiilor pentru a contribui la finalizarea proiectului de extindere a Sectiei de Cardiochirurgie.

„Inima copiilor”, colectia de bijuterii din aur cu diamante, cuprinde bratari, cercei, coliere, pandantive, in forma de inima, realizate cu grija si dedicare. Fiecare bijuterie spune o poveste si este insotita de o descriere detaliata a modului in care contribuie la ajutorarea copiilor cu probleme cardiace.

In fiecare an, 1.500 de copii sunt pe lista celor care au nevoie de operatii pe inima. La Spitalul Marie Curie, Sectia de Cardiochirurgie poate asigura anual aproximativ 200 de operatii pentru cei mici, iar pentru a-si dubla capacitatea, e nevoie de extinderea Sectiei de Cardiochirurgie a spitalului.

„Ceea ce noi cream este autentic, traditional, de durata. Fiecare piesa vorbeste din inima despre amprenta emotionala a oamenilor, devenind un obiect pretios, apreciat pentru semnificatia sa personala. Prin fiecare bijuterie din colectia Inima Copiilor aducem un strop de speranta si sprijin in vietile celor aflati in nevoie.

Suntem bucurosi sa colaboram cu Asociatia Inima Copiilor si sa contribuim la construirea unui viitor pentru acesti copii. Echipa Malvensky este foarte atasata de acest proiect de responsabilitate sociala si mandra sa-si exprime angajamentul fata de comunitate, din dorinta de a avea un impact pozitiv in vietile copiilor vulnerabili. Pentru ca o inima mare poate salva mai multe inimi mici”, a declarat Malvina Cservenschi, fondatoarea si designerul brand-ului Malvensky.

„Noi credem din toata inima ca Romania isi poate trata copiii care vin pe lume cu malformatii cardiace! Inca din 2006, luptam pentru ca acesti copii sa primeasca ce este al lor prin nastere: dreptul la sanse reale sa se faca bine si sa se faca mari.

Am primit cu emotie initiativa echipei Malvensky de a avea o colectie de bijuterii dedicata cauzei noastre. Multumim pentru deschiderea si pentru energia cu care va alaturati proiectului nostru de extindere a Sectiei de Cardiochirurgie de la Marie Curie!”, a adaugat Alexandru Popa, presedintele Asociatiei Inima Copiilor.

Malvensky va indeamna sa va alaturati acestui proiect si sa purtati bijuteriile din colectia „Inima Copiilor”. Fiecare achizitie nu numai ca aduce o bucurie personala, ci si sustine o cauza nobila, oferind speranta si ajutor celor care au nevoie.

Ajuta-ne sa salvam mai multe inimi!

Contribuie la finantarea extinderii Sectiei de Cardiochirurgie de la Spitalul Marie Curie si astfel:

doneaza 2 Euro lunar, prin SMS la numarul 8844, trimitand textul “LOVE”.
redirectioneaza 3,5% din impozitul tau pe venit catre aceasta cauza pana pe 25 mai.
Pentru mai multe informatii si pentru a face donatii, viziteaza site-ul Asociatiei Inima Copiilor.

——————

Casa de Bijuterii Malvensky a fost fondata in 2012 de Malvina Cservenschi, designer al brandului.

Misiunea Malvensky este de a da viata simbolurilor si traditiilor prin crearea de bijuterii din aur si diamante, onorand toate emotiile si conexiunile umane.

Aflata intr-un spatiu cu rezonante istorice, Casa de Bijuterii Malvensky urmeaza o viziune clara: o calatorie a traditiilor, simbolurilor si valorilor prin crearea de piese cu design inovator si cu o semnificatie puternica.

Colectia Inima Copiilor se alatura unui portofoliu de peste 15 colectii de bijuterii si accesorii si poate fi regasita atat online – www.malvensky.com, cat si fizic, la Casa de Bijuterii Malvensky.