Muzica

Antonia Bilhac se lanseaza cu melodia “Intr-o Zi”

O noua tanara artista apare la orizont in aceasta toamna!
Este vorba de Antonia Bilhac, o fetita super talentata, originara din Barlad, dar stabilita de 7 ani in Germania. Chiar de are o varsta frageda, fiind eleva in clasa 3-a, Antonia este un copil foarte activ, implicata de 3 ani in modeling, balet, shooting-uri comerciale, dar fiind si atrita de film.
La nivel muzical, Antonia a fost descoperita, recent, de interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care i-a compus si produs melodia de debut, “Intr-o Zi”, alaturi de echipa sa muzicala din Spania. Din spusele acestuia, noua artista a familiei muzicale, #ELRaduProject, este Profi, chiar daca e doar un copil, are asteptari mari de la ea, pe viitor, or Antonia are un potential artistic enorm, care trebuie valorificat.
Piesa de debut are si un videoclip in care “Copilaria este o joaca creativa, una a descoperirilor, incercarilor si curajului. Este o miniatura a vietii de adult si a job-urilor facute cu pasiune. Artista noastra, in videoclipul ei, ne arata importanta de a fi inventiv si de a transforma chiar si lucrurile serioase intr-o joaca” – a afirmat Dan Mihai Lupescu, cel care este regizorul videoclipului.
Piesa si videoclipul au fost lansate la o serie de emisiuni TV de la Bucuresti.