Muzica

Alessia- Ariana Titisan, vocea din desenele animate lanseaza “It’s my dream”

Are 12 ani si este eleva in clasa a VII-a in cadrul Liceului Teoretic International de Informatica din Bucuresti. Pasionata de mica de domeniul artistic, Alessia a participat la numeroase concursuri interne si internationale, obtinand nenumarate trofee importante, atat in cadrul festivalurilor de muzica pe parte vocala, dar si de instrument, in speta pian, cat si al concursurilor de dans in pereche, fiind legitimata la Clubul de dans Mihai Petre. Dragostea fata de muzica si de dans au recomandat-o pentru o alta provocare: aceea de a juca in musical-uri, fiind parte din doua proiecte importante care se joaca pe scena Operei Comice pentru Copii: ”Madagascar, a Musical Adventure”, unde a putut fi vazuta in rolul regelui Julien, dar si al elegantei Gloria si in megaproductia ”School of Rock”, unde interpreteaza rolul Aliciei.
Alessia dubleaza voci, interpretand personaje principale atat in desene animate, cat si in filme. Recent ea a fost admisa la cursuri de teatru si pian in cadrul Scolii de Arta Bucuresti, fiind cea mai mica cursanta selectata la actorie.
De un an si jumatate este eleva la scoala de vocal coaching Music City, unde evolueaza foarte frumos sub atenta indrumare a Avei.
In decembrie 2021, Alessia a lansat in duet cu Eric Obae un cover dupa piesa indragitei artiste Pink, “Cover me in sunshine”, iar in luna mai a acestui an, cei doi au lansat piesa “Time”, compusa pentru ei de Sonus Records. Cei doi artisti pregatesc si alte surprize muzicale, asa ca ramaneti cu ochii pe ei in continuare.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu