Muzica

AVA si Connect-R lanseaza o piesa plina de Emotii

Dubla sarbatoare pentru AVA – cea mai asteptata colaborare a momentului chiar de ziua ei

Noul EP al AVEI culmineaza de Dragobete cu piesa omonima „Emotii”. Piesa vine in completarea albumului care contine inca trei piese: ,,Hai pleaca”, ,,Vrei nu vrei” feat. Dorian si ,,Dragul meu”.
,,Mi-a parut bine sa colaborez cu AVA, este un artist in toata regula, piesa este foarte sensibila si sper sa aiba un succes real pentru ca intr-adevar merita.” – a spus Connect-R despre noul featuring.
Emotii reflecta un monolog interior in care artista isi expune toate dorintele, trairile si gandurile. Ea este vocea tuturor femeilor care viseaza la o casa, la o cariera, la calatorii, dar cel mai important – la o familie.
,,Aceasta piesa reprezinta tabloul vietii mele. Ma reprezinta in totalitate. Este speciala pentru mine pentru ca am scris-o in 10 minute si pentru ca este feat. cu un artist pe care il admir foarte mult. Sper sa ajunga la inimile voastre.” – a declarat AVA despre mult asteptata colaborare.
Clipul ii infatiseaza pe cei doi artisti in apartamentul prezidential din Hotelul Sheraton, intr-o atmosfera calda si primitoare in care toate emotiile si trairile ies la iveala.
Muzica celui mai nou single a fost compusa de AVA, versurile au fost scrise de artista alaturi de Connect-R, iar orchestratia – realizata de Mihai Grecan (Tigaie) si Alexandru Radu (Chopin).
AVA este artista care s-a remarcat la Vocea Romaniei si care a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuti artisi din Romania. Ea este cea care, alaturi de Mihai Grecan, a pus bazele casei de inregistrari Sonus Records si a scolii de canto Music City.

Muzica: AVA

Text: AVA&Connect-r

Orchestratie: Mihai Grecan,Alexandru Radu (Chopin)

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu