Comunicate

Campanie online pentru familiile despartite de pandemie: Dorul de casa poate fi indulcit de Paste

Diaspora romaneasca este a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, daca ne raportam la numarul populatiei, potrivit unui raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), comandat de Ministerul de Externe al Romaniei. Totodata, tarile in care s-au indreptat cei mai multi romani sunt: Italia, Germania, Spania, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii etc.
O mare parte dintre acestia simt lipsa prietenilor, familiilor din Romania, iar acest sentiment s-a accentuat si mai tare in contextul pandemic actual, context care nu le-a permis sa calatoreasca, sa revina in tara, prin prisma restrictiilor impuse de tarile de adoptie. Craciunul sau Pastele reprezentau tocmai momentele-cheie ale anului, de reintregire.
Pe acest fond, tocmai pentru a pastra vii emotia si conexiunea, in randul romanilor de pretutindeni, platforma RUA (platforma Romanii Uniti Acasa) a lansat, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, campania „Un gand bun, din Romania”. Prin aceasta initiativa, romanii din tara sunt invitati sa transmita un mesaj cat mai personal, un gand bun, rudelor, prietenilor plecati in toata lumea. Platforma RUA completeaza aceasta surpriza, cu un pachet de produse traditionale, astfel incat beneficiarii, romanii din Diaspora, sa sarbatoreasca Sarbatorile de Pasti, exact ca acasa: cu un cozonac, un ou rosu sau o zacusca.

Dan Negru s-a alaturat campaniei RUA pentru Diaspora
Este prima campanie a brandului RUA, o platforma online care isi propune sa promoveze conceptul de unitate, in randul romanilor din toata lumea. Celebrul om de televiziune Dan Negru este vocea campaniei si primul ambasador RUA: https://www.facebook.com/rua.romania/videos/733474903965018.
„Prin proiectul RUA ne dorim sa construim o tara online, in care romanii de pretutindeni sa se simta acasa; pentru ca acasa nu este un loc, acasa este o stare de spirit. Acest sentiment de unitate am dorit sa il transmitem si prin prima noastra campanie online „Un gand bun din Romania”, romanilor din Italia, Spania, Germania, Belgia, Austria etc. Dorim sa facem cunoscute iubirea si dorul, sentimente care ne cuprind in special cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti”, Cezar Sigmirean, brand manager RUA
Sute de pachete au ajuns la romani din Italia, Spania, Germania, Franta, Portugalia Danemarca, Austria, Belgia, Olanda etc., prin Fan Courier, care a ales sa sustina intreaga initiativa a brandului RUA.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/05/PlatformaRUA.jpg