Home » „Dar tu cand o sa apari la televizor?” – Mihai Rait, duminica, la TVR 1 (Politica si delicateturi, 17 ianuarie, ora 14:30)
Comunicate

„Dar tu cand o sa apari la televizor?” – Mihai Rait, duminica, la TVR 1 (Politica si delicateturi, 17 ianuarie, ora 14:30)

Era eterna intrebare a parintilor lui. De atunci a trecut ceva timp, iar Dorel, personajul sau, celebru in Fierbinti, e unul dintre cele mai iubite de telespectatori. Despre cum a ajuns pe tv, prietenia cu Bobonete inca dintr-a patra si cum se descurca in bucatarie – intr-o noua editie „Politica si delicateturi”, duminica, 17 ianuarie, de la 14:30.

„E un nebun frumos Mircea Dinescu, adica e genul de om slobod la gura, cum spunea bunica-mea, si imi place foarte mult de el ca personaj. Nu prea ii e frica sa spuna lucrurilor pe nume, n-are perdea. Daca are de spus ceva, ti-a dat-o direct, nu o mai ia pe ocolite”, spune actorul Mihai Rait Dragomir despre gazda emisiunii „Politica si delicateturi”. Cunoscut pentru rolul Dorel din Las Fierbinti si pentru show-urile de stand-up si improvizatie, Mihai Rait revine la „Politica si delicateturi”, de aceasta data singur, fara colegii din serial, alaturi de care s-a intalnit cu Mircea Dinescu anul trecut, in editia speciala de Revelion.

Pentru invitatul sau de duminica, 17 ianuarie, Dinescu pregateste o varza rapida, evident dupa o reteta proprie: amesteca varza dulce cu varza murata, peste care adauga afumaturi preparate de el la Cetate, stafide, vin si… nelipsitul suc de portocale. Gurmand si priceput in bucatarie, Mihai toaca varza, gusta din afumaturi si se arata impresionat de maniera de a gati a lui Dinescu si de cutitul-satar al acestuia.

Dupa o masa copioasa, insotita de un pahar de vin, Mihai povesteste cu umor despre intalnirea din clasa a patra cu Bobonete si trasnaile pe care le faceau impreuna, despre perioada facultatii, neajunsurile vietii de student si eterna intrebare a parintilor „dar tu cand o sa apari la televizor?”. Si a aparut: intai in serialul „Vine politia” si apoi, in 2012, in productia care l-a consacrat, „Las Fierbinti”. Iar duminica, 17 ianuarie, din nou la „Politica si delicateturi”, in bucataria lui Mircea Dinescu.

„Are o timiditate innascuta si un bun simt, are un anumit tip de umor… in spatele omului timid, sta cel care vine cu arma ironiei si cu satira care impunge… E un om foarte placut, e simpatic!”, spune Mircea Dinescu, la finalul penultimei editii „Politica si delicateturi” din acest sezon, la care telespectatorii sunt cu totii invitati, duminica, 17 ianuarie, de la 14:30, la TVR 1.

Despre Mihai Rait Dragomir:
Mihai Rait Dragomir s-a nascut pe 14 ianuarie 1980, la Slobozia. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Spiru Haret, din Bucuresti. In 2008 debuteaza in serialul „Vine politia”, iar din 2012 joaca rolul Dorel in serialul de televiziune „Las Fierbinti”. A participat la „Vocea Romaniei” si urca pe scene cu show-uri de stand-up comedy impreuna cu Mihai Bobonete, Costi Dita si Adrian Vancica.