Muzica

Denisa Simota lanseaza „Un om mai bun” (Video)

Imediat ce s-au scurs sarbatorile de iarna, artistii scot la iveala noi lansari muzicale. Acelasi lucru se intampla si in cadrul familiei muzicale #ELRaduProject. Denisa Simota, tanara artista de la Iasi, lanseaza noua piesa, dar si videoclipul „Un om mai bun”.

Single-ul este compus si produs de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa muzicala. Din spusele acestuia am aflat ca “Denisa este o fata foarte talentata si ambitioasa, daca in piesa de debut o cunosteam intr-un alt stil muzical, de data aceasta vreau ca publicul sa o cunoasca si din alt unghi de vedere, unul diferit.„Un om mai bun” este un alt nivel muzical pentru ea. Sunt Fericit pentru ea si pentru aceasta lansare.”

Videoclipul piesei a fost filmat in zona municipiului Constanta, la Mamaia, filmarile fiind regizate de catre Dan Mihai Lupescu. Acolo o putem vedea pe Denisa si in calitate de dansatoare, petrecand timpul frumos cu gasca sa de prieteni – un amalgam de muzica, dans si energie pozitiva.

Atat piesa, cat si videoclipul vor avea o ampla campanie de mediatizare la Bucuresti, la Iasi, dar si Chisinau, in cadrul emisiunilor TV si Radio.

Denisa Simota este eleva in clasa a 8-a, la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir”, din Iasi  si este cea mai mica steluta in familia ei.

Pe langa devotamentul si pasiunea pentru cantat, Denisa se poate descrie ca fiind o personalitate creativa, pasiunile ei fiind multiple, printre acestea regasim dansul, lectura, desenul, dar si fotografia. Atunci cand are ocazia, iubeste sa calatoreasca si sa descopere alte tari si culturi, lucru care i-a dezvoltat simtul observatiei.