Home » EL Radu aduce in playlisturi “Mi-e Dor” (Video)
Muzica

EL Radu aduce in playlisturi “Mi-e Dor” (Video)

Interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, lanseaza la incepului lui 2024 o noua piesa, “Mi-e Dor”, dar si videoclipul acesteia.

Melodia poarta o haina muzicala romantica, nostalgica, iar pe alocuri se simte si o usoara nuanta de tristete.

Din spusele artistului – “Piesa “Mi-e Dor” are o structura melodica aparte, e genul acela de piesa pe care o simt ca pe o parte din mine. Mereu mi-a placut sa cant piese triste, poate poarta un altfel de vibe, nu stiu, dar e o piesa la care am muncit mult, alaturi de echipa mea, plus este o perioada a anului in care melodiile respective se „consuma” mai bine.”

Asupra noului single a lucrat echipa muzicala alaturi de care activeaza EL Radu, cel care a compus si textul piesei, “Mi-e Dor” fiind produs in studioul #ELRaduProject, iar videoclipul a fost filmat in Romania, langa orasul Sinaia, la munte, filmarile fiind regizate de catre Dan Mihai Lupescu.

Piesa si videoclipul vor intra intr-o ampla campanie de promovare tv si radio, in Romania, dar si Republica Moldova.

EL Radu mai este fondator al familiei muzicale #ELRaduProject, in calitate de producator se ocupa de noii artisti, ce sunt la inceput de drum, iar de 15 ani este redactor-prezentator la Radio Moldova Muzical, deasemenea, a mai activat si in calitate de prezentator tv la postul public de televiziune, Moldova 1.