Saftiuc Paul

FotografSaftiuc Paul

Povestea mea despre acest business”

Salutare tuturor, numele meu este Saftiuc Paul Alexandru, dar imi puteti spune Paul. Imi pare bine sa va cunosc ! Dati-mi voie sa va prezint omul din spatele proiectului “SAFTIUC PAUL PHOTOGHAPHY”…

Cei ce ma cunosc personal, ma stiu ca o persoana ambitioasa si dornica, punand foarte mare accent pe fotografie si pe video. M-am indragostit atat de tare de munca mea incat am reusit sa imi pot dezvolta pasiunea peste tot in lume, atat in tara, cat si in strainatate.

Sper din tot sufletul sa va pot multumi si convinge pe toti ca munca mea vizuala va va lasa un zambet pe buze. Inspiratia mea se poate spune ca vine de la sine, fie natura, fie voi oameni dragi.

Acest proiect la inceput a fost gandit ca fiind o joaca, fiind fotograf doar de hobby, dar incet incet a devenit un business, devenind fotograf profesionist de nunti, botezuri, inclusiv evenimente magnifice, cum ar fi UNTOLD sau NEVERSEA (s.a.m.d.)

De ce imi place sa fiu fotograf? Nu stiu… poate pentru ca iubesc enorm de mult acest lucru, in special faptul ca prin munca mea am cunoscut oameni cu care am pastrat prietenii de o viata.

Bineinteles ca abordez absolut orice stil de fotografie, fie de la sport, fie de la fotografia de strada, pana la fotografia de evenimente culturale, concerte, s.a.m.d.. In acesti ani, calificarea de fotograf am reusit sa o mai dezvolt in acelasi timp si in presa locala RTT Brasov, fiind in acelasi timp si foto-jurnalist de teren, in diferite activitati de presa.

In concluzie, va astept cu mare drag pe teren si va promit solemn ca voi face tot posibilul sa aveti parte de cele mai bune poze care va aduca un zambet pe buze, acesta fiind cadoul meu pentru voi.

Cu ganduri bune si speranta ca ne vom vedea pe teren.

Saftiuc Paul-Alexandru

Tel.: 0770 116 365

E-mail: paul.saftiuc@artpres.ro