Comunicate

Fata nevazuta a show-ului „Vedeta populara”, intr-o editie „best of”, la TVR 1

Au fost concurenti parca mai talentati si mai dornici ca niciodata sa demonstreze ca folclorul are un viitor. Alaturi de Iuliana Tudor, intr-o editie best of, ne bucuram de cele mai bune momente ale sezonului 6 „Vedeta populara”. Duminica, 27 iunie, de la 21:00, la TVR 1.

Nu puteam sa incheiem acest sezon fara o editie in care sa ne amintim cele mai frumoase, dar si cele mai amuzante secvente petrecute pe scena la „Vedeta populara”. Duminica, 27 iunie, de la ora 21:00, la TVR 1 este programata ultima intalnire cu „Vedeta populara” din sezonul cu numarul sase, o editie best of, care cuprinde momentele memorabile ale sezonului.

„Au fost cateva luni pline de emotie si rasturnari de situatie in clasamente, cu concurenti parca mai talentati si mai dornici ca niciodata sa demonstreze ca folclorul are un viitor. Instalati-va comod! Vom revedea cele mai bune momente din acest sezon, incepand cu prima zi de concurs si pana la clipele tensionate din finala, cand juriul a ales Vedeta populara a sezonului 6″, ne invita Iuliana Tudor, producatoarea si prezentatoarea show-ului de folclor de la TVR 1.

Pe scena de la „Vedeta populara” s-au desfasurat concurenti cu experiente de viata si pasiune pentru muzica populara, pe care nu ii vom uita prea curand: o concurenta cu totul speciala ne-a demonstrat ce inseamna sa iubesti din tot sufletul viata si folclorul. O vom revedea duminica aceasta, la „Vedeta populara”. Tot atunci, ne vom aminti cat de mult conteaza si cat suflet se pune pentru a reusi sa faci spectacol pe scena. Dar mai ales, ne vom amuza si vom cunoaste si o alta latura a concurentilor, asa cum, plini sau eliberati de emotii, s-au prezentat in culise, in compania lui Dan si Lucian, asistentii Iulianei Tudor.

30 de interpreti, iubitori si pastratori ai folclorului romanesc, au pasit, cu doua luni in urma, intr-una dintre cele mai frumoase calatorii ale vietii lor. Fiecare, cu visul de a ajunge cat mai departe, de a cuceri cat mai multe inimi si, in final, de a se intoarce acasa cu mult ravnitul titlu de „Vedeta populara”. Deznodamantul l-am aflat duminica trecuta, cand tanara de 19 ani, Andreea Dinu, din Romanati, a fost desemnata castigatoarea sezonului 6. Cele mai frumoase momente ale semifinalei si finalei, de altfel si cele mai apreciate de telespectatorii TVR 1, le vom putea revedea duminica, pe 27 iunie, cand punem punct sezonului 6 „Vedeta populara”.

Si acest sezon „Vedeta populara” a atras publicul in numar mare la emisiunea difuzata de TVR 1 duminica seara. Finala programului coordonat si prezentat de Iuliana Tudor a fost cea mai vizionata editie din 2021, cu un varf de aproape 1 milion de telespectatori la nivel national (999.000 de telespectatori, ceea ce corespunde unui rating de 5,7% si unei cote medii de piata de 13,9%), inregistrat la ora 22.46. Finala „Vedeta populara” a fost in top 5 al celor mai urmarite programe ale serii de 20 iunie, cu o medie de 4 puncte de rating si o cota de piata medie de 9,6%, la nivel national (interval 21:10-23:20).