Home » Filme si seriale de toate genurile, premiere sau nu, romanesti si straine – aceasta este oferta pregatita de Televiziunea Romana pentru primul weekend al anului 2021
Comunicate

Filme si seriale de toate genurile, premiere sau nu, romanesti si straine – aceasta este oferta pregatita de Televiziunea Romana pentru primul weekend al anului 2021

Vineri, de la 21:10, la TVR 1, avem aventuri la super-viteza cu filmul frantuzesc Taxi 3 care ne va purta din Marsilia pana pe crestele Alpilor intr-o calatorie cu adrenalina, mult umor si situatii incredibile. Si nu intamplator, aceasta savuroasa comedie debuteaza cu o scena in care ne amuzam copios cu reactiile durului de la Hollywood, Sylvester Stallone, intr-o cursa halucinanta cu taxiul–racheta (http://tvr1.tvr.ro/taxi-3-aventuri-la-super-viteza_30521.html).

Tot vineri, trei seriale indragite: Glasul inimii (de la 16:00 pe TVR 2), Furtuna la Palat (de la ora 17:10 pe TVR 1) si Bibliotecarii: misterul din spatele cartilor (de la ora 18:30 pe TVR1) va asteapta cu noi episoade.

Sambata, 9 ianuarie, de la ora 20:10 la TVR 2 este programat filmul Sissi: destinul unei imparatese, ultima parte a trilogiei in care Romy Schneider o interpreteaza pe tanara imparateasa a Austriei, in regia lui Ernst Marischka (http://tvr2.tvr.ro/sissi-ultima-parte-a-trilogiei_30511.html).

Iar daca e sambata, la TVR 1 este seara de blockbuster romanesc, asa ca de la 21:10, continua seria filmelor politiste semnate de Sergiu Nicolaescu cu Revansa. Un film in care urmarim destinul principalelor personaje din „Un comisar acuza”, in primele zile ale anului 1941 (http://tvr1.tvr.ro/revansa-la-tvr1-video_30515.html).

Incheiem ziua de 9 ianuarie pe TVR 2 urmarind, de la ora 22.00, un nou episod al serialului Hotel Imperial, o productie italiana din 2015 in regia lui Luca Ribuoli. Este o poveste de dragoste cu multe piedici in calea ei – ce se desfasoara in lumea fara griji a turistilor unui hotel grandios si luxos din Alpi. Numai ca la Hotel Imperial, splendoarea ascunde o latura intunecata a protagonistilor guvernati de pasiuni, insetati de putere si bogatie, care nu ezita sa devina ucigasi. (http://www.tvr.ro/hotel-imperial-la-tvr-2_30382.html#view).

In 10 ianuarie, TVR 2 a programat la Duminica filmului romanesc: Puterea si adevarul in regia lui Manole Marcus. Cele doua parti ale filmului politic, cu Mircea Albulescu, Ion Besoiu, Amza Pellea si Octavian Cotescu in rolurile principale – pot fi urmarite la ora 13:10, respectiv 20:10. (http://tvr2.tvr.ro/duminica-filmului-romanesc-puterea-i-adevarul-in-regia-lui-manole-marcus_29906.html).

Incheiem prima saptamana a acestui an cu o adevarata bijuterie cinematografica pe care TVR 2 ne-o propune la Filmul de Arta. Este vorba despre filmul In adanca mare albastra, in regia lui Terrence Davies, cu Rachel Weisz in rolul principal. Este o poveste de dragoste (apreciata si multipremiata de criticii de film) ce se desfasoara in Londra de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial (http://tvr2.tvr.ro/rachel-weisz-pe-urmele-lui-vivien-leigh-la-filmul-de-arta_30522.html).