Comunicate Medicina

Intr-o piata a produselor farmaceutice care a ajuns la peste 18 miliarde lei, in 2020, Un tanar farmacist lanseaza patru seruri 100% romanesti

In plina pandemie Covid-19, tot mai multe companii farmaceutice au folosit magazinele online ca strategie principala de vanzari, iar rezultatele nu au incetat sa apara: piata a crescut cu 1,3% in 2020 fata de 2019, ajungand la un volum de 18 miliarde lei in tara noastra.
In acest context, un farmacist din Romania concureaza cu marile companii traditionale europene in materie de ingrijirea pielii. Eladerm.ro, magazinul online fondat de farmacistul roman Emanuel Lazar, lanseaza 4 seruri concentrate care completeaza rutina de ingrijire si potenteaza efectele traumelor aplicate pe piele. Acestea sunt seruri cu ingrediente active foarte eficiente dar simple si care actioneaza in profunzime nu doar la suprafata.
“Primul ser este cel cu acid hialuronic 3HA, care contine 3 tipuri de acid hialuronic diferite din punct de vedere al greutatii moleculare. Al doilea ser este serul cu Vitamina C si acid hialuronic care este formulat sub beneficiul tipului de ingredient activ, Vitamina C lipozomala. Pe langa faptul ca Vitamina C are actiuni asupra petelor pigmentare, hidrateaza, este un bun antioxidant si un iluminator al tenului. Forma sub care se prezinta acest ser are un efect net superior atat din punct de vedere al rapiditatii de instalare in ten cat si in ceea ce priveste eficienta. Al treilea ser este serul antirid care lupta eficient impotriva ridurilor deja existente dar si impotriva aparitiei altora. Cel de-al 4-lea ser este cel cu colagen si acid hialuronic. Colagenul este o componenta importanta, prezenta in mod fiziologic in piele, responsabila pentru mentinerea fermitatii acesteia. Acesta previne deshidratarea pielii si ajuta la regenerarea celulara. Produsele noastre sunt formulate cu putine ingrediente dar eficiente. Aceasta scade riscul unor reactii adverse iar in plus tenul nu se sensibilizeaza. Cu cat ingredientele sunt mai putine, riscul de a aparea reactii adverse este mai mic. Gama de produse Eladerm cuprinde 29 de produse extrem de apreciate de clienti. Produsele sunt create in totalitate in laboratorul nostru din Alba Iulia si ne dorim ca pe viitor sa le promovam si in pietele din Europa” declara tanarul farmacist din Romania, Emanuel Lazar.