Comunicate

Iuliana Tudor, microbista in familie. „O data-n viata” lasa loc Mondialului de fotbal

Poate fi surprinzator pentru multi, dar Iuliana Tudor este una dintre cele mai fidele telespectatoare ale fotbalului de inalta clasa. Dar pana la debutul CM 2022, indragita vedeta ne asteapta la o noua seara plina de cantec si emotie, pe 20 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.

„Am cedat spatiul emisiunii _O data-n viata _de duminica fotbalului si ma bucur. Alaturi de fiul meu si de intreaga familie, obisnuim sa urmarim campionatele mondiale de fotbal in mod cu totul special, asa ca anul acesta ne-am rezervat deja timp pentru a fi in fata micului ecran, la TVR 1”, dezvaluie Iuliana Tudor, „vedeta populara” a Televiziunii Romane. Asociata cu emisiunile ce promoveaza folclorul si traditiile romanesti, Iuliana Tudor surprinde prin aceasta declaratie, aratand si o alta latura a personalitatii sale.

Pana cand programele principalului post al Televiziunii Romane vor lasa loc sportului rege, Iuliana Tudor ne invita sa mai petrecem o seara de duminica in compania muzicii populare, a dansului si a veseliei, la „O data-n viata”, pe 20 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

Editia de duminica a show-ului realizat de Iuliana Tudor ii aduce impreuna la „O data-n viata” pe tinerii finalisti de la „Vedeta populara”: Maria Chivu, sustinuta de interpreta Mariana Anghel, dar si de talentata Adda, cu care face un duet memorabil;
Dorinel Gavrilut Pirvoni, care urca pe scena alaturi de teleormaneanul Gelu Voicu, dar si de Mihai Traistariu, pe care il impresioneaza cu vocea sa, cantand in duet „Cat de frumoasa esti!”; Ioana Stefan, care face echipa cu Liliana Laichici, dar ne surprinde si cu un joc popular in compania Ansamblului Banatul.

Dupa editia de duminica, lasam loc emotiilor si adrenalinei specifice fotbalului. „Iar noi ne vom reintalni la “O data-n viata ” cu ritmurile si culoarea folclorului romanesc, cu vedete si tineri talentati, pe 11 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.