Home » Locul 3 la consumul excesiv de medicamente, Romania cauta tot mai mult Centrele de Vindecare Holistica
Medicina

Locul 3 la consumul excesiv de medicamente, Romania cauta tot mai mult Centrele de Vindecare Holistica

In 2016, Romania se afla pe locul 3 in Europa la consumul excesiv de medicamente, specialistii ingrijorandu-se ca eliberarea antibioticelor din farmacii se realiza prea usor. Cu atat mai mult, statisticile din acea perioada aratau ca peste 600.000 de romani primeau in medie, zilnic, tratament antibiotic, Romania fiind al doilea mare consumator din Europa, dupa Grecia.

Cu toate astea, in ultimul timp, deschiderea oamenilor catre descoperirea modalitatilor de vindecare spirituala, s-a dezvoltat intens. Spre exemplu, Centrul Wayra Astrae din Bucuresti, a devenit din ce in ce mai cautat pentru conceptul de Vindecare Holistica, care antreneaza corpul fizic, mintea si sufletul.

Printre cele mai solicitate terapii de catre romani la Centrul Wayra Astrae se numara: terapiile samanice, intreruperea legaturilor toxice, sesiunile de astrologie karmica si experientiala, Access Bars precum si terapiile craniosacrale, a declarat Monika Puiu, Fondator al centrului Wayra Astrae.

Motivul pentru care aceste terapii au castigat popularitate se datoreaza abordarii lor holistice si a potentialului lor de a promova echilibrul si vindecarea la nivel fizic, mental, emotional, spiritual, dar si pregatirii si dedicarii echipei de terapeuti ai centrului.

Cine este fondatoarea Centrului Wayra?

Intoarsa recent din Peru, sanctuarul spiritualitatii, Monika Puiu continua sa investeasca in Centrul Wayra, cooptand terapeuti specialisti pentru a putea aduce autenticitate in tehnicile folosite la Centru.

Monika Puiu detine expertiza de top in domeniul de business in calitate de fost CEO de companie multinationala, cu 45 de ani de experienta in comert international si management al afacerilor.

In ceea ce priveste domeniul spiritual, Monika are studii personale de astrologie si 15 de ani de formare continua cu Judy Hall si scoala de astrologie evolutionara, 10 ani de formare in practici samanice si formare personala cu vindecatori din Peru, 1 an de formare si 2 ani de practica in cadrul scolii Pure Brief Coaching.

Am mare incredere in ceea ce facem mai ales ca eu personal am fost de la o  varsta frageda interesata de evolutia proprie, nu doar in cariera, sau in business, dar si la nivelul sufletului si in personalitatea mea.” a spus Monika Puiu, Fondator Centrul Wayra Astrae.

Echipa centrului Wayra Astrae este alcatuita din terapeuti cu specializari diferite, experiente si abordari unice pentru fiecare terapie in parte.

Terapeutii specializati in terapia holistica abordeaza pacientul in intregul sau, inclusiv aspectele fizice, emotionale, mentale si spirituale, pentru a promova vindecarea si echilibrul. Gabi Apostol este terapeut Wayra si faciliteaza terapia somatopsihopedagogica.

Din sfera terapiilor energetice, Monika Puiu, fondatoarea Centrului Wayra Astrae ofera servicii precum: astrologie, terapii samanice, vindecarea energetica, purificarea si echilibrarea emotionala, holistic coaching, kuia limpia, curatari energetice si despacho.

“Terapiile samanice se bazeaza pe practici ancestrale ale samanilor si pot implica calatorii spirituale, vindecarea energetica, purificarea si echilibrarea emotionala.” a spus Monika Puiu, Fondator Centrul Wayra Astrae.

Daniela Olteanu faciliteaza Access Conscousness BARS, o tehnica care implica atingerea a 32 de puncte energetice de pe cap, pentru a elibera blocari si limitari la nivel mental si emotional, facilitand o stare de relaxare profunda si deschidere la noi posibilitati si MTVSS care faciliteaza vindecarea corpului, elimina durerea si energiile intruzive.

In ceea ce priveste masajul terpapeutic, Anna Semenova realizeaza in cadrul Centrului Wayra, masaj craniosacral si drenaj limfatic, Iuliana Dobrovie faciliteaza terapii craniosacrale biodinamica, iar Petru Vasluianu faciliteaza sedinte de osteopatie, ce se concentreaza pe a trata toata fiinta ta, ca un intreg, nu doar partea care te doare.

“Terapia craniosacrala se concentreaza pe echilibrarea sistemului craniosacral, care include craniul, coloana vertebrala si sistemul nervos central, pentru a promova vindecarea si relaxarea.” a spus Monika Puiu, Fondator Centrul Wayra Astrae.

Printre cele mai inedite si complexe terapii ale centrului Wayra se numara: terapia cu plante si uleiuri esentiale facilitata de Corina Geanca si terapia de vindecare emotionala, coaching pentru tineri si terapii de cuplu si familie facilitate de Roxana Virna.

Primul Centrul de vindecare holistica, Wayra Astrae, ne dezvaluie agenda de activitati planificata pentru cei ce cauta vindecarea in 2023.

Spiritualitate, vindecare si natura, intr-un retreat de vara la munte!

Va puteti bucura de aerul curat si de frumusetea naturala a zonei montane. Acest retreat ofera oportunitatea de a scapa de agitatia si stresul cotidian si de a va dedica timpul pentru a va ingriji de voi insiva si a va conecta cu natura si cu propria voastra fiinta interioara.

In cadrul taberei, veti avea ocazia sa invatati si sa practicati yoga intr-un mediu frumos si linistit. Yoga este o disciplina care combina exercitii fizice, respiratie si meditatie, contribuind la cresterea flexibilitatii, imbunatatirea starii de bine si a constientei de sine.

De asemenea, partea de astrologie experientiala va va oferi posibilitatea sa explorati conexiunile dintre pozitiile planetelor si influenta lor asupra vietii noastre. Astrologia poate aduce o intelegere mai profunda a sinelui si a destinului, oferindu-va indicii despre cum puteti lucra cu energiile cosmice pentru a va imbunatati viata.

Pentru a obtine informatii mai detaliate despre programul, costurile si modalitatile de inscriere la tabara, le  puteti contacta pe Monika Puiu sau Angela Vasluianu.