Home » Luni 12.04.2021 invitatul emisiunii “Si…Viata e frumoasa!” cu Alina Bondoc, este d-nul Andrei Badea, ghid montan in cadrul Societatii Ghizilor si Liderilor Montani S.G.L.M
Evenimente

Luni 12.04.2021 invitatul emisiunii “Si…Viata e frumoasa!” cu Alina Bondoc, este d-nul Andrei Badea, ghid montan in cadrul Societatii Ghizilor si Liderilor Montani S.G.L.M

Luni 12.04.2021 il vom avea ca invitat pe d-nul Andrei Badea, ghid montan in cadrul Societatii Ghizilor si Liderilor Montani S.G.L.M..
Va invitam la o editie speciala, cu un invitat deosebit. Povestea sa o vom descoperi impreuna si cu siguranta ca vom invata lucruri noi si ne vom bucura de o seara incantatoare.
Debutam cu demersul nostru printr-o scurta prezentare a conceptului. Apoi, trecem la o calatorie in timp, pe traiectul dezvoltarii fiintei umane, de la primii ani de viata, pana la etapele de sedimentare a notiunilor scolare, de arta si cultura.
In partea a doua a emisiunii vom veni cu recomandari practice in acest sens si speram ca ele sa fie in sprijinul unei frumoase colaborari cu dvs., drag public.

Les règles de la société on s’y soustrait pour un temps; rien n’échappe aux lois de la nature.
(Ne putem sustrage, pentru o vreme, regulilor societatii; nimic insa nu scapa legilor naturii.;
MARIE D’AGOULT, Memorii)

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/Andrei-Badea.jpg