Home » Sambata 3.04.2021, la DUMI Show o puteti vedea si auzi pe RebeKa, ce debuteaza cu melodia “Ne Cheama Dragostea”
Evenimente

Sambata 3.04.2021, la DUMI Show o puteti vedea si auzi pe RebeKa, ce debuteaza cu melodia “Ne Cheama Dragostea”

RebeKa (Rebeca Moje) este cel mai nou nume proaspat lansat in lumea muzicala din Romania si Sambata 03.04.2021, va fi prezenta si in cadrul emisiunii DUMI Show de la ArtFM si o puteti vedea pe artpres.ro

Nascuta la Madrid, Spania, dar stabilita cu familia, de la varsta de 2 ani in Baia Mare, RebeKa de mic copil simtea o dragoste aparte pentru muzica, fiind un copil foarte activ la evenimentele musicale de la scoala. Odata cu trecerea timpului a inceput sa studieze muzica la P.S. Academy din Baia Mare, ulterior la Recreart, iar momentan este membru in Enjoy Music Oradea.
RebeKa este laureata a festivalurilor si concursurilor muzicale nationale si internationale, iar experienta respectiva si-a spus cuvantul si cand l-a intalnit pe interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, cel care a ramas incantat de timbrul ei vocal si i-a propus o colaborare muzicala. Drept dovada a aparut si piesa “Ne Cheama Dragostea”, compusa de catre EL Radu si colegul sau din Spania, #TheMasterOfTheSound.
Tanara interpreta din start ce a auzit demo-ul piesei a simtit ca este piesa ei de suflet.
Premiera piesei a avut loc la celebrul matinal TV – “Neatza cu Razvan si Dani”, de la ANTENA 1 si urmeaza sa mai fie prezentata la emisiuni TV si Radio din Romania, dar si Republica Moldova.

3
Rebeka articol
RebeKa PROFIL