Evenimente

Luni 21.06.2021 invitatii emisiunii “Si…Viata e frumoasa!” cu Alina Bondoc, sunt Irina si George Alexandru, Fondatori ai Asociatiei Fotografi Hai-Hui

Editia de astazi are ca tema principala cele cinci elemente ale naturii. Vazute din unghiuri diferite si teoretizate diferentiat, de multiple culturi, acestea vor constitui punctul de pornire al discutiilor noastre.

Impreuna cu Irina si George Alexandru, va invit sa redescoperim frumosul care ne inconjoara si ne defineste. Fondatori ai Asociatiei Fotografi Hai-Hui, acesti oameni minunati ne vor incanta prin modul lor firesc de a vedea viata si frumusetea ei.
Dupa o scurta prezentare a conceptului, vom medita asupra relatiei omului cu natura si implicit, asupra conexiunii nemarginite a elementelor care definesc natura, omul, deci viata terestra si nu numai!
In finalul emisiunii vom da cateva recomandari de cercetare practica in acest sens, de lectura si arta. Va invitam sa ne fiti alaturi. Sa ne bucuram de prilejul unei noi intalniri, in care spunem o data in plus Si…Viata e frumoasa! .

Virtutea unui om nu se masoara cu eforturile sale, ci cu ce realizeaza in mod obisnuit.
(Pascal, Cugetari)

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/06/ay-geo.jpg