Evenimente

Maine, 30 Iunie ii vom avea ca invitati in Studioul ArtFM pe EL Radu – Artist, Textier, Producator, Manager Muzical si Redactor Muzical ArtFM, ce vine insotit de doua artiste, Alex Andra care lanseaza a doua piesa din repertoriu, “Vreau sa-ti Cant” si cea mai noua artista din familia #ELRaduProject, Evelina Dumitru

Maine, 30 Iunie ii vom avea ca invitati in Studioul ArtFM pe EL Radu – Artist, Textier, Producator, Manager Muzical si Redactor Muzical ArtFM, ce vine insotit de doua artiste, Alex Andra care lanseaza a doua piesa din repertoriu, “Vreau sa-ti Cant” si cea mai noua artista din familia #ELRaduProject, Evelina Dumitru.

Pe Alex Andra  (Alexandra Ghita) deja o cunoasteti, dar vizita ei de maine ne aduce  lansarea a celei de a doua piesa din repertoriu, “Vreau sa-ti Cant”.

Dar Evelina Dumitru este cea mai mica si mai noua artista a familiei #ELRaduProject si ne-am gandit sa va oferim o mica prezentare a ei pentru a putea savura intregul moment de maine din studioul ArtFM.

Evelina Cristiana Dumitru

Este nascuta in Ploiesti pe data de 28.10.2016 si DA are fix 4 ani si 6 luni. Dupa cum puteti vedea nu am mintit ca este cea mai mica membra a familiei #ELRaduProject.

Evelina este la gradinita Smart Kids World si are ca profesor de canto pe doamna Adela Ancuta. Frecventeaza cursurile de dans in cadrul Scolii de dans “Vogue” si  cursurile de actorie la “Teatrul Ancuta”.

A obtinut Trofeul la Festivalul lui Mos Craciun, sectiunea actorie, grupa de varsta 4-6 ani
A castigat Premiul I la Festivalul lui Mos Craciun, sectiunea canto, grupa de varsta 4-6 ani
Aparitie in revista Gift of beauty, 2021, sectiunea Top 50 cei mai frumosi copii Gift of beauty
Aparitie in spot publicitar pentru site-ul Harnicuta.ro

Este incantata de orice activitate. Pentru Eve ziua incepe la 6 dimineata, ii plac activitatile la masa de lucru (scris, colorat, pictat, decupat), ii place sa fie inconjurata de prieteni si sa se joace. Este o fire spontana, vesela si iubitoare. Este protectiva si creste 2 pui (Pic si Poc).

Stati cu ochii si urechile  pe www.artpres.ro – Play  ArtFM si nu ratati o parte din familia #ELRaduProject!!!!