Home » Bursa de Spectacole de la Sibiu, editia 2021. Inscrieri pana in 26 iulie, pentru artisti, operatori culturali, institutii de spectacole si retele culturale din intreaga lume
Evenimente

Bursa de Spectacole de la Sibiu, editia 2021. Inscrieri pana in 26 iulie, pentru artisti, operatori culturali, institutii de spectacole si retele culturale din intreaga lume

Bursa de Spectacole de la Sibiu, singura structura de acest gen din Romania, se va desfasura in perioada 23-26 august 2021, in format hibrid. Participantii prezenti in Sibiu, dar si cei ce nu vor putea calatori vor dialoga si construi impreuna, prin solutii digitale, noi proiecte artistice si culturale. Astfel, Bursa devine o punte intre dimensiunea fizica si cea online, un loc de intalnire, conversatie, construire si imaginatie pentru toti cei care activeaza in domeniul artelor spectacolului.
Participantii sunt invitati sa se inscrie pana in data de 26 iulie, completand formularul dedicat din aceasta editie. Mai multe detalii pe website-ul festivalului.

Cine poate participa:
1. Artist/Companie
Artist independent, companie de teatru care produce spectacole sau alte tipuri de produse culturale: teatru, dans, muzica, circ, arta stradala, arta vizuala, arta digitala, film, arta multidisciplinara etc.
2. Producator/Agent/Promotor
Profesionist care reprezinta artisti si companii artistice, produce si promoveaza spectacole sau alte tipologii de produse culturale.
3. Director/Programator/Reprezentant
Profesionist care gazduieste si/sau organizeaza spectacole si evenimente artistice.
Bursa de Spectacole de la Sibiu se adreseaza, deopotriva, si expertilor in atragerea de finantari nerambursabile, consultantilor, finantatorilor si sponsorilor precum si altor institutii de suport in domeniul cultural de la nivel local, regional, national, european si international.

Bursa de Spectacole de la Sibiu este o structura asociata a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS), marca inregistrata la OSIM. Aceasta acorda sanse tuturor artistilor, operatorilor culturali, institutiilor de spectacole si retelelor culturale care isi doresc sa intalneasca producatori importanti din intreaga lume. Prin evenimentele sale, Bursa ofera participantilor, inca de la prima editie din 1997, contextul ideal de a-si promova proiectele artistice si de a stabili parteneriate in domeniul artelor spectacolului.
Editia 2021 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu se va desfasura in perioada 20-29 august, va avea o tripla dimensiune – fizica, hibrida si online, tema editiei fiind „Construim speranta impreuna”.
Informatii suplimentare, pe site-ul Festivalului, www.sibfest.ro, sau la adresa de e-mail office@sibiuartsmarket.ro.