Comunicate

Preselectii pentru sezonul 8 „Vedeta populara”, din 8 martie

Din nou, prin orasele Romaniei. Iuliana Tudor si echipa ei cauta cei mai talentati interpreti de folclor. Piatra-Neamt, Bistrita, Sibiu, Craiova si Bucuresti gazduiesc preselectii pentru noul sezon „Vedeta populara”.

Primavara vine cu vesti bune pentru iubitorii de folclor: „Vedeta populara” porneste din nou in cautarea celor mai buni interpreti de muzica populara. Din 8 martie incepe o noua runda de preselectii pentru cel mai indragit talent show de folclor de la noi. Iuliana Tudor si echipa ei le dau intalnire romanilor talentati, iubitori ai traditiilor neamului romanesc, la Piatra-Neamt, Bistrita, Sibiu, Craiova si Bucuresti.
„Am ajuns la sezonul 8 al show-ului Vedeta populara si ma bucur ca asiguram astfel continuitate celui mai popular program al Televiziunii Romane. Ii asteptam la casting pe toti cei care au implinit 16 ani si doresc sa urce pe cea mai importanta scena dedicata folclorului romanesc! Ii incurajam, de asemenea, pe toti cei care se afla la varsta maturitatii sa participe la casting si sa ne impartaseasca din tot ceea ce inseamna traditiile zonei pe care o reprezinta. Succes tuturor!”, transmite Iuliana Tudor celor care aspira sa isi faca auzita vocea pe scena de la „Vedeta populara”.

Cei care doresc sa participe la preselectiile sezonului 8 vor demonstra ca stiu folclor, ca au voce si dorinta de a face publicul sa se emotioneze la muzica lor. Pe langa titlul de „Vedeta populara”, castigatorul concursului va intra si in posesia marelui premiu de 100.000 lei.

Casting-ul este adresat tuturor doritorilor, chiar daca sunt incepatori sau au deja experienta scenei. Concurentii pot participa la preselectiile pentru sezonul 8 „Vedeta populara” dupa urmatorul program:

Marti, 8 martie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie PIATRA NEAMT – la Sala Calistrat Hogas, str. Alexandru cel Bun, nr. 27, Piatra Neamt
Joi, 10 martie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie BISTRITA – la Centrul Cultural Dacia, Bulevardul Decebal, nr. 3-5, Bistrita
Sambata, 12 martie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie SIBIU – la sediul Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”, Strada Tudor Arghezi, nr.13, Sibiu
Luni, 14 martie, intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie CRAIOVA – la sediul TVR Craiova, Calea Unirii, nr. 62

Miercuri, 16 martie si joi, 17 martie – intre orele 10:00 – 16:00 – Preselectie BUCURESTI – la sediul TVR – Calea Dorobantilor, nr. 191, sector 1, intrarea prin str. Ermil Pangrati
In fiecare dintre locatiile amintite se vor respecta cu strictete regulile impuse de autoritati pentru desfasurarea in conditii de siguranta a preselectiei.
Regulamentul concursului poate fi accesat pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii „Vedeta populara”.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/03/Iuliana_Tudor_Vedeta-populara-TVR-1.jpg