Home » Sambata, la TVR 3, Carmen Tarnoveanu “Daruieste Romanie” – doamnelor, in avans de ziua lor
Comunicate

Sambata, la TVR 3, Carmen Tarnoveanu “Daruieste Romanie” – doamnelor, in avans de ziua lor

In martie, Carmen Tarnoveanu Daruieste Romanie si publicului din tara, la TVR 3

Sambata, 6 martie, de la ora 15:30 sunteti invitati la o reverenta pentru frumos, curaj, determinare si, neaparat, performanta la feminin, intr-o editie speciala a productiei TVR International, Daruieste Romanie! care poate fi urmarita si in tara, prin canalul TVR 3.

De aceasta data, spectacolul Daruieste Romanie!, unul din cele mai indragite programe ale romanilor din strainatate, „are in distributie pe acele protagoniste care au daruit publicului parte importanta din propriul destin, care au impartit aplauzele propriilor reusite cu Romania insasi, care au spus povestea noastra in toata lumea”, dupa cum declara Carmen Tarnoveanu, gazda emisiunii, editia speciala Daruieste Romanie! dedicata doamnelor.

Cu o cariera internationala care s-a asezat la linia de start in 1991 si care i-a rezervat, inca de la inceput, un loc important in galeria marilor artisti ai lumii, Felicia Filip a fost si ramane si astazi ancorata in sigurul loc din univers in care traieste aproape de familie – Romania.

In editia speciala a emisiunii Daruieste Romanie, Marcel Pavel si Catalin Crisan se fac vinovati de toate momentele – surpriza pe care Felicia Filip le va trai de fata cu romanii de pretutindeni.

Publicul a iubit-o de la prima intrare in scena, de la prima replica, de la primul hohot de ras care amprenteaza si astazi semnatura artistica si nu numai, a Rodicai Popescu Bitanescu. In editia speciala a emisiunii Daruieste Romanie!, prin momentele surpriza care i-au fost pregatite de catre Adrian Naidin si Catalin Crisan, vom regasi destule marturisiri emotionante ale actritei Rodica Popescu Bitanescu, in care iubirea imensa pe care o primeste dintotdeauna din partea publiclui, joaca rolul principal.

A parcursul drumul spre Romania acum 20 de ani si nu a renuntat la dorinta de a-si vedea intreaga familie aici pana nu si-a convins si proprii parinti sa-i urmeze, aceasta este o parte, poate cea mai importanta, din povestea sopranei Ianna Novac, pentru care scena din Romania a fost inceputul unei cariere internationale despre care va vorbi si in editia speciala a emisiunii Daruieste Romanie!, alaturi de tenorul Octavian Dobrota, de altfel, chiar sotul artistei.

Acesta este scenariul spectacolului Daruieste Romanie, de sambata, 6 martie, ora 15:30. Povestile si experientele de viata ale unor personalitati remarcabile din tara si din strainatate, ne invita la un exercitiu de admiratie prin care celebram frumusetea, delitecatetea, dar si forta, curajul si increderea.