Home » Shar-K lanseaza cel de-al saselea EP – A Night in Space [Quanticman Records]
Muzica

Shar-K lanseaza cel de-al saselea EP – A Night in Space [Quanticman Records]

Dupa ce in ultimele luni ale anului 2020 a lansat trei EP`uri la trei labeluri diferite, iar la inceputul lui 2021 a mai lansat un al patrulea EP single si un al cincilea in colaborare cu bunul sau prieten KONDO, este timpul sa anuntam cel de-al saselea EP, in colaborare tot cu KONDO, care va fi lansat pe 21 Iunie 2021, la Quanticman Records.

KONDO, pe numele sau real Razvan Coanda, este un tanar DJ si producator muzical din Bucuresti. Genurile muzicale aboradate de el sunt Techno / Deep House / Progressive / Minimal House.

Pe KONDO l-ati putut asculta la ARTFM ca si invitat al lui Shar-K in cadrul emisiunii “Day Dreaming Radioshow”, in episodul 14.

Quanticman Records este unul din labelurile detinute de nimeni altul decat binecunoscutul, pe plan national si international, HORATIO. Acesta, pe langa labelurile pe care le manageriaza si evenimentele cunoscute in intreaga lume, are grija sa sustina si tinerele talente din zona Underground din Romania, lucru pe care il face cu toata dedicatia.

EP-ul “A Night In Space” este compus din trei piese, o colaborare dintre KONDO si Shar-K si doua single-uri ale lui KONDO iar genurile abordate in EP sunt Minimal / Rominimal / Deep / Tech.

Va invitam sa ascultati in premiera EP-ul pe pagina de Soundcloud a labelului Quanticman Records si nu uitati sa va sustineti artistii preferati:

https://soundcloud.com/naturalrhythm/sets/kondo-shar-k-space-odissey

Kondo:

www.facebook.com/kondolunatique

https://www.instagram.com/razvankondo01/

Shar-K:

https://www.facebook.com/FollowtheSharkDJ

https://www.instagram.com/followthesharkdj/

Quanticman Records:

https://www.facebook.com/quanticmanrecords

https://www.instagram.com/naturalshodanquanticman/