Home » Andra Sun lanseaza ,,Nu mai esti” – o piesa inspirata din propria viata
Muzica

Andra Sun lanseaza ,,Nu mai esti” – o piesa inspirata din propria viata

Dupa debutul cu ,,Lacrimi”, Andra Sun revine cu o piesa scrisa chiar de ea, inspirata fiind din propriile trairi.
,,Nu mai esti”, precum si piesa de debut a Andrei, este despre o relatie care a ajuns la sfarsit, este despre sentimente incerte si puterea de a incheia o relatie in ciuda amintirilor si iubirii dintre cei doi.
Piesa este trap cu influnete de pop, are un vibe fresh si actual, iar clipul piesei contine atat versuri, cat si sileuta artistei, care isi exteriorizeaza trairile prin muzica.
,,Nu mai esti” este o piesa foarte draga mie, una despre o poveste din viata mea. Despre un mix de sentimente, mai exact o “indragosteala” cum imi place mie sa ii spun. Cand am scris-o am simtit ca ma desprind de tot de trecut si ca merg mai departe. Mi-a fost destul de usor sa o scriu doar prin simplul fapt ca simteam ca aveam foarte multe sa ii spun, dar nu am avut niciodata curajul si nici ocazia sa o fac. Jocul acesta in care ma aflam, avea mai tarziu sa scoata din mine maturitatea si sa ma faca sa nu imi mai fie frica sa spun ceea ce simt. Strofa a doua imi place cel mai mult din melodie. Am scris-o in drum spre studio, in tren, cu gandul ca intr-o zi, poate cine stie, o  sa stam, sa povestim la o ceasca de cafea  .
Andra studiaza muzica de la 10 ani, iar talentul i-a fost descoperit de Angela Bitlan, coordonatoarea unui cor muzical. De atunci se dedica muzicii si carierei sale de artist. In prezent, Andra urmeaza cursurile de canto sub indrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) si s-a alaturat echipei Sonus Records alaturi de care lucreaza in continuare la piese noi.
Muzica noului single a fost realizata de Andreea Avarvari, orchestratia de Mihai Grecan, iar versurile au fost compuse de Andra Sun, producatorul executiv fiind casa de discuri Sonus Records.
Poti asculta noua piesa a Andrei aici: