Muzica

Tanya Tudor se lanseaza cu „Va veni o zi”

In preajma sarbatorilor de iarna, lumea mondena s-a mai imbogatit cu un nume muzical foarte sonor – Tanya Tudor (Tatiana Rotaru).
Originara din Chisinau, cunoscuta de public drept un medic cardiolog cu experienta, Tanya a descoperit dragostea pentru muzica la o varsta foarte frageda, inca de la gradinita, unde stia pe de rost toate melodiile si poeziile copiilor de acolo, iar bunica i-a insuflat dragostea pentru romantele romanesti, alaturi de care a avut si o alta experienta inedita – a cantat in corul bisericesc. Tot in copilarie, Tanya Tudor a facut ore de pian si de canto, ulterior, peste ani, a absolvit si studiile de Canto Academic la Scoala de Arte “Valeriu Poleakov”.
La sfarsit de 2021, Tanya debuteaza cu proiectul propriu muzical, lansand prima piesa: „Va veni o zi”, melodie compusa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa sa din Spania – insotita de un videoclip pe masura, regizat de catre Dan Mihai Lupescu.
Povestea videoclipului este una inedita: “Este vorba despre o stilizare metaforica a unei povesti de dragoste, intr-o secventa de film de succes, in care Tanya se intalneste cu 2 spioni pe o nava din port, unde are loc un transfer secret, care le ofera o viata mai buna. Drumul ei cu masina reprezinta drumul ei in viata, cu linii drepte sau curbe periculoase. Spionii sunt oamenii de care trebuie sa treci zilnic, ca sa poti reusi, iar corabia reprezinta nesiguranta si riscul la care trebuie sa te expui. Servieta ramane a fi reflexia iubirii, pe care de multe ori o dam la schimb, pentru a obtine lucruri temporare.”
Proiectul muzical va fi lansat atat in Republica Moldova, cat si in Romania, iar pentru 2022 Tanya pregateste foarte multe surprize la nivel muzical.