Muzica

Teodora Rusu debuteaza cu „Te-am asteptat sa Vii”

Lumea muzicala din Romania a mai cunoscut o noua artista, una foarte promitatoare. Este vorba de Teodora Rusu, originara de la Iasi, o tanara voce, plina de farmec si timbru catifelat.
Fiind eleva in clasa a 9-a, la varsta de 16 ani, este mereu de mana cu ambitia, cea care a facut-o sa-si contureze propriile idei, sa-si invinga temerile si sa fie cat mai perseverenta, pentru a ajunge acolo unde isi doreste.
Piesa cu care s-a lansat Teodora se numeste “Te-am asteptat sa vii” si este compusa & produsa de catre interpretul si producatorul de la Chisinau, EL Radu si echipa sa din Spania, iar videoclipul este filmat in zona municipiului Constanta, regizat de catre Dan Mihai Lupescu.
Din spusele echipei: “Videoclipul surprinde doi tineri indragostiti, cu fluturi in stomac, avand o relatie frumoasa. Cei doi au parte de momente speciale impreuna, intr-o zi de vara, intr-un parc de distractii. In momentul cand cei doi se opresc la o inghetata, Teodora isi aduce aminte, cu drag, de momentul intalnirii lor si realizeaza cat de norocoasa este ca l-a intalnit printr-o intamplare, fiind surprinsa de prietenele ei, cu o iesire la o petrecere. Cele mai bune lucruri se intampla atunci cand te astepti cel mai putin.”

Proiectul muzical deja a fost lansat zilele astea la cateva emisiuni tv de la Bucuresti, piesa si videoclipul acesteia urmeaza sa fie prezentate si in alte zone ale Romaniei, la tv si radio, ca ulterior proiectul „Teodora Rusu” sa fie lansat si in Republica Moldova.
Mult succes!