Home » Intalnirea lui Virgil Iantu cu un tanar concurent la „Castiga Romania!” a devenit virala pe TikTok
Comunicate

Intalnirea lui Virgil Iantu cu un tanar concurent la „Castiga Romania!” a devenit virala pe TikTok

Un videoclip in care studentul GEORGE GAITAN, concurent la ”Castiga Romania!”, da o serie de raspunsuri corecte la intrebarile puse de Virgil Iantu a adunat peste 1.800.000 de vizualizari in trei zile pe reteaua de socializare TikTok.

Cu o fire vesela, multe cunostinte din toate domeniile, siguranta si carisma, George Gaitan, student in anul I la Facultatea de Medicina ”Carol Davila” din Bucuresti, a devenit unul dintre concurentii cei mai indragiti ai concursului de cultura generala , ”Castiga Romania!”, difuzat de TVR 2. Nascut in comuna Bosanci, judetul Suceava, studentul a terminat Colegiul National ”Petru Rares” din Suceava si este unul dintre elevii care au obtinut media 10 la examenul national de Bacalaureat in 2021. Performantele nu se opresc aici, George fiind unul dintre elevii care au participat la Lisabona la Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene, unde a luat medalia de argint. Participarea la olimpiada i-a deschis drumul catre medicina.

George Gaitan a marturisit ca este, de cativa ani, un telespectator fidel al concursului „Castiga Romania!”, iar acum, pentru ca are varsta obligatorie, a hotarat ca este momentul sa si participe. Mai mult, el se bucura ca are astfel ocazia sa il cunoasca pe Virgil Iantu, pe care il urmareste inca din copilarie. Intr-o prezentare a sa, George spune ca nu o data s-a simtit ca un ”batran printre tineri”, asta pentru ca dorinta cea mai mare ar fi ca „oamenii sa inteleaga si sa valorifice puterea curiozitatii. O calitate care te ajuta nu numai sa descoperi lumea, dar si sa iti pastrezi entuziasmul o viata intreaga”.

In doar doua editii de la intrarea in concursul „Castiga Romania!”, cu inteligenta, buna dispozitie, un bun bagaj de cunostinte si incredere in sine, tanarul i-a impresionat pe telespectatori, care l-au apreciat si felicitat. Prestanta suceveanului a fost rasplatita cu mii de mesaje de sustinere si felicitari pe toate paginile „Castiga Romania!”: ”A fost o emisiune de nota 100. Ne cresc sperantele in revenirea neamului atunci cand privim, ascultam si invatam de la astfel de tineri….Cea mai frumoasa editie a acestei emisiuni” sau ”Felicitari pentru tot ce ai aratat celor care urmaresc aceasta emisiune. Ne dai speranta ca tineri ca tine vor ajuta la dezvoltarea Romaniei. Inca o data, iti transmit felicitari si succes in continuare”, sunt doar cateva dintre mesajele adresate tanarului de catre fanii „Castiga Romania!”.

Mai mult, un videoclip cu secvente din editia de joi a emisiunii „Castiga Romania!” in care George Gaitan raspunde rapid si cu umor la intrebarile puse de Virgil Iantu a entuziasmat un numar considerabil de fani – in doar trei zile, imaginile au adunat peste 1.800.000 de vizualizari, peste 155.000 de like-uri si mai mult de 1.400 de comentarii. „Bravo… tine-o tot asa si sa ajungi un model pentru multi!” sau „Cel mai tare clip pe care l-am vazut pe TikTok pana acum. Felicitari!”, sunt doar cateva dintre comentarii.

„Am primit mai multe cuvinte de lauda ca niciodata. Nici macar cand am luat nota 10 la BAC sau argintul la Olimpiada Internationala nu am primit atatea mesaje. Eu nici nu aveam TikTok pana sa aud ca am devenit viral. Ma simt coplesit!”, a spus George Gaitan.
Cu George Gaitan ne vom intalni in aceasta seara, de la ora 20:00, in cea de-a treia participare a sa in concursul de cultura generala „Castiga Romania!”, la TVR 2.