Home » Music City – O sansa pentru viitorii artisti din Romania
Muzica

Music City – O sansa pentru viitorii artisti din Romania

Infiintata in anul 2018, de catre artista AVA si de catre producatorul muzical Mihai Grecan, Music City reprezinta un reper in randul tinerilor care vor sa urmeze o cariera in muzica.
De asemenea, Music City este locul unde cursantii invata cea mai moderna tehnica vocala din Romania, aceasta aducandu-le rezultate pe plan national si international la concursurile si la festivalurile la care au participat.
Cu o cariera de mai bine de 16 ani in industria muzicala, AVA este artista care a colaborat cu cei mai mari artisti din Romania, printre care: Smiley, Andra, Delia, Loredana, Feli, Puya, Connect-R, Sisu si multi altii. De asemenea, este artista a carei piesa ”Divided love” a devenit hit in Asia, fiind difuzata pe marile radiouri din: Coreea de Sud, Japonia, China, Vietnan si nu numai. De curand, cel mai mai recent single lansat de cantareata, „Unde esti”, se aude atat pe radiourile din Romania, cat si pe cele din Republica Moldova.
AVA are studii la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Muzica, a obtinut certificatul Complete Vocal Technique (CVT) in cadrul Atelierului de Muzica by Loredana si a aboslvit si cursul specializat obtinut de la cursurile celebrului vocal coach Cheryl Porter.
Mihai Grecan, producator muzical & CEO la Music City si la Sonus Records, are experienta in industria muzicala din Romania de peste 20 de ani. Inca de mic, acesta a activat in unele dintre primele trupe de Hip-Hop din Romania. De asemenea, beneficiaza de o experienta de 17 ani in domeniul vanzarilor, a distributiei muzicale, a vanzarii si a obtinerii de licente. Acesta a lucrat, de-a lungul timpului, cu unele dintre cele mai mari case de discuri din Romania si din strainate.
Pregatirea complexa a celor care trec pragul Scolii de canto Music City se vede in rezultate obtinute in cadrul concursurilor si a festivalurilor de muzica, a premiilor de locul 1 si a diplomelor speciale de merit. Cursantii si artistii, precum: Ana-Maria Margean, castigatoarea „Romanii au talent sezon 2021”, Charlizie Malouf, Denize, Andra Sun, Joanna, Amma,Ella si multi altii se afla printre cei mai buni elevi ai scolii de canto.
Ei fac parte din programul #artiststartup care este marca Music City si in care beneficieaza de un proces complet de pregatire. Acesta include lectii de: canto, tehnica vocala, songwriting, music business, atitudine scenica si social media-tips.
La finalul unui ciclu #artiststartup, care dureaza sase luni, totul se concretizeaza printr-o piesa proprie, compusa si inregistrata in studiourile Sonus Records.