Muzica

Bianca a lansat „De Dragul Tau, Mama”, o piesa pentru cea mai speciala femeie din viata ei

Cu ocazia zilei de 8 martie, Bianca, pe numele de scena Lexy, a lansat piesa „De Dragul Tau, Mama”.
Artista a stat de vorba cu noi si ne-a spus mai multe atat despre ea, cat si despre melodia pe care tocmai a lansat-o.
Bianca are 16 ani si este cursant la Music City. Aceasta locuieste in Bucuresti si a decis ca acesta este locul perfect pentru a-si urma visul. La varsta de 8 ani, pasiunea lui Bianca pentru muzica a fost descoperita si primul proiect in care s-a inscris a fost numit ,,Pepinierea de talente”.
Dupa patru ani, aceasta a venit la Music City, iar colaborarea noastra are, deja, doi ani. „Am ales Sonus Records, pentru ca sunt cei mai tari si cei mai buni oameni pe care i-am intalnit vreodata”, ne-a spus artista.
Momentul in care a decis sa scoata o melodie a fost atunci cand instrumentalul pe care Ava i l-a dat sa il asculte a facut-o sa scrie cateva versuri si a decis ca piesa sa fie dedicata mamai sale.
Cu sprijinul familiei si al profei sale de canto, dorinta lui Lexy de a scoate o melodie s-a materializat si asa a luat nastere „De Dragul Tau, Mama”.
„Pentru mine, acest titlu semnifica dragostea mea fata de mama. Aceste versuri au fost scrise special pentru ea. Sursa de inspiratie pentru aceasta melodie a fost mama si am cules diferite cuvinte pe care mi le zice in fiecare zi”.
Mai mult decat atat, tanara cantareata s-a remarcat si la concursurile le care a participat, unde a demonstrat ca are foarte mult talent.
„La concursurile le care am participat, am castigat: trofeul festivalului, trofeul categoriei, trofeul sectiunii, premiul I, II si chiar 2 mentiuni. Sunt tare mandra de mine, pentru ca am evoluat mult de cand sunt la Music City datorita profei mele de canto, Ava. Tin sa ii multumesc tare mult pentru toata munca depusa si pentru ca ma ajutat sa ajung aici unde sunt acum”, a concluzionat Bianca.
Muzica ii apartine AVEI, versurile sunt scrise de Bianca Enache, instrumentalul a fost oferit de HoriaMc, productia a fost pusa la dispozitie de Mihai Grecan si de HoriaMc, iar de videoclip s-a ocupat Robert Bratu.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu