Home » Madalina Coca, finalista Vocea Romaniei, spectacol cu muzica frantuzeasca la Teatrul Elisabeta
Evenimente

Madalina Coca, finalista Vocea Romaniei, spectacol cu muzica frantuzeasca la Teatrul Elisabeta

Vineri 13 ianuarie, ora 21h, artista Madalina Coca, acompaniata de maestrul Sorin Zlat va sustine un concert cu muzica 100% frantuzeasca, un show original cu influente de jazz si caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat in cei 10 ani petrecuti in Franta.
Finalista de la „Vocea Romaniei” performeaza de mai mult de 20 ani pe scena atat in tara cat si in strainatate. Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica si a participat la o multitudine de concursuri si festivaluri unde a obtinut numeroase premii si trofee. In perioada in care a locuit la Paris, artista a dobandit cetatenia franceza si a avut diverse colaborari muzicale cu mai multe band-uri si artisti cunoscuti. Dupa performanta extraordinara de la Vocea Romaniei, Madalina decide sa revina in Romania unde continua bogata sa activitate muzicala si lanseaza de asemenea si o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume si Vocea Mea.
Sorin Zlat, pianist, clarinetist, Yamaha jazz artist si compozitor, detinatorul a numeroase premii si distinctii nationale si internationale, este unul dintre cei mai reprezentativi pianisti de jazz ai noii generatii de artisti romani. In prezent artistul se bucura de o bogata activitate concertistica in Europa, U.S.A si Asia cu aparitii ce includ prestatii in cluburi celebre si participarea la festivaluri renumite de Jazz internationale si nationale.
“Este o mandrie si o bucurie enorma sa pot sustine alaturi de maestrul Sorin Zlat acest concert 100% frantuzesc si sa pot aduce publicului o particica din cultura franceza”, marturiseste artista franco-romanca.
Din meniul muzical al serii nu vor lipsi interpretari live ale pieselor celor mai importanti artisti francofoni din toate timpurile, precum Edith Piaf, Patricia Kass, Charles Aznavour, Céline Dion, dar si artisti ca Zaz, Vaya con Dios, Indila sau Stromae.

Va asteptam cu drag vineri 13 ianuarie de la ora 21h la Teatrul Elisabeta :

Bilete: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/la-vie-en-rose/   

Rezervari si info: 0727.703.703

Teatrul Elisabeta, Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/01/afis-teatrul-elisabeta-2.png