Home » Maria Cusnir se lanseaza cu piesa “Vreau sa Crezi”
Muzica

Maria Cusnir se lanseaza cu piesa “Vreau sa Crezi”

La mijloc de sezon estival lumea muzicala din Republica Moldova mai cunoaste o domnita talentata, care se lanseaza cu o melodie dedicata celor dragi, plecati peste hotare.

Este vorba de Maria Cusnir, originara din localitatea Echimauti, raionul Rezina, cea care la 14 ani este insetata de nou si de a cunoaste cat mai multe lucruri utile pentru viitorul ei.

Melodia “Vreau sa Crezi” este produsa de catre interpretul si producatorul EL Radu si colegul sau din Spania, “The Master Of The Sound” si are un sunet foarte modern.

EL Radu, cel care a compus si textul a afirmat: “Toate au un inceput, iar Maria este exemplul de timiditate si modestie fireasca, iar asta ii va servi drept atu in ascendenta profesionala, mai ales muzicala. A fost un pic altfel, de data aceasta, or tematica piesei nu este despre Dragoste, deci, a trebuit sa pun mintea si inspiratia sa iasa din zona de confort. Sunt fericit ca ne-a reusit.”

Maria mai spune ca are emotii aparte cand interpreteaza aceasta piesa, din motiv ca mama ei este plecata peste hotare, dar stie ca la un moment dat se va intoarce acasa.

Asculta si TU piesa! Ii uram succes Mariei!