Muzica

Alecsia debuteaza cu piesa “In urma ta”

Tanara interpreta Alecsia, originara din orasul Uricani, judetul Hunedoara a debutat in showbizul romanesc acum cateva zile cu piesa “In Urma Ta“, premiera avand loc la celebrul matinal TV din Romania, “Neatza cu Razvan și Dani“, pe Antena 1.

Imediat dupa emisiune piesa s-a bucurat de un impact pozitiv pe retele de socializare, acumuland comentarii si aprecieri.

“In Urma Ta“ este o melodie compusa de tandemul muzical, EL Radu – interpret si producator din Republica Moldova si colegul acestuia din Spania, “The Master Of The Sound”, purtand un mesaj care te pune pe ganduri, daca viziunea ta asupra vietii este una corecta sau… trebuie sa schimbi ceva. Potrivit textierului, acelasi EL Radu, piesa asta este una speciala pentru el, or textul acestuia este unul care poarta multe ganduri cu subinteles.

Chiar de are doar 16 ani, Alecsia – Maria Ilies, are un timbru special, usor de memorat. Pe langa orele de canto, tanara interpreta este eleva la Liceul Tehnologic ,,Retezat’’ Uricani, cu profil de ,,Turism si Alimentatie’’.

Ii uram succes!

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu