Home » Alessandra Petrosca revine cu single-ul „Raman a ta” (VIDEO)
Muzica

Alessandra Petrosca revine cu single-ul „Raman a ta” (VIDEO)

La sfarsit de Iunie familia muzicala #ELRaduProject revine cu noutati muzicale! Interpreta Alessandra Petrosca, dupa o pauza de cativa ani, revine cu o noua piesa, plina de energie si vibe estival, care se numeste „Raman a ta”.

Ca si la piesa de debut, “Sing it on”, artista a pastrat colaborarea cu interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si echipa acestuia.

Single-ul are si un videoclip foarte frumos, realizat si regizat de catre Dan Mihai Lupescu, filmarile desfasurandu-se in regiuna municipiului Constanta. Pe durata videoclipului o putem vedea pe artista in ipostaze tandre si romantice, alaturi un erou central masculin.

Atat piesa cat si videoclipul vor avea parte de o ampla campanie de mediatizare atat in Romania, cat si Republica Moldova.

Alessandra Petrosca a absolvit doua facultati: Actorie, Finante si Banci, plus un Master in Arta Actorului. Mereu a simtit viata in profunzime si una dintre sintagmele dupa care isi ghideaza viata spune ca: ,,Este o binecuvantare, dar si un blestem sa simti totul atat de profund”.
Atunci cand are timp liber, interpreta scrie poezii si citeste subiecte precum Medicina Energetica, Fizica si Mecanica Cuantica, Dezvoltare Personala si Spiritualitate.