Home » Divele micului ecran alaturi de Paul Surugiu Fuego in noul sezon „Drag de Romania mea!”
Comunicate

Divele micului ecran alaturi de Paul Surugiu Fuego in noul sezon „Drag de Romania mea!”

Debut in forta „DRAG DE ROMANIA MEA!”. Paul Surugiu-Fuego da startul celui de-al saselea sezon al emisiunii difuzate de TVR 2 duminica, 4 aprilie, de la ora 15.00 alaturi de nume consacrate. Exclusivitatile nu vor lipsi din prima editie. Printre invitati o vom revedea pe Mihaela Tatu, care ne va vorbi despre viata sa de acum si, in premiera, va canta alaturi de bunul ei prieten, Cristian Faur si de Paul Surugiu-Fuego.
Dialog emotionant si cu celebra „Zana a Surprizelor”. Andreea Marin va povesti despre televiziune, despre relatia speciala cu mama sa, dar si despre cat de tare o afecteaza parerile gresite ale celor din jur. In spiritul celebrului proiect „Surprize, surprize” Fuego o va surprinde pe Andreea aducand-i alaturi un coleg drag, actorul Gabriel Coveseanu, alias COVE.
Tot duminica le veti putea asculta pe talentatele Alexandra Ungureanu si Alexandra Craescu, doua voci speciale, dar si doua talente formidabile din tanara generatie a folclorului romanesc – Codruta Rodean si Bogdan Cioranu.

Cel de-al saselea sezon „Drag de Romania mea!” se anunta mai fresh, cu invitati diversi, din mai multe domenii de activitate, cu artisti iubiti, colaborari inedite, dar si cu folclor de calitate, autentic. Veti descoperi o noua componenta a baletului emisiunii, costume noi, create de coregraful Florin Maris, rubrici noi si jocuri interesante pentru invitati, imbinand, ca de fiecare data, substanta cu divertismentul.
Telespectatorii vor fi aproape… virtual. Peste 100 de admiratori fideli vor fi virtual prezenti pe ecranul din platoul emisiunii la fiecare editie.

„Cred ca suntem o alternativa buna la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decenta si incercam sa aducem si informatie, dar si bucurie, umor, muzica frumoasa, cantata exclusiv in limba romana. Mi-am dorit ca proiectul acesta sa prinda radacini si iata-ne ajunsi la sezonul cu numarul sase, care le intrece pe celelalte, pentru ca e relaxat, e cu oameni frumosi si speciali si momente pe care sa le puneti aproape de sufletul vostru.
Nu suntem comerciali neaparat, suntem clasici si ne place sa oferim un divertisment impachetat in simplitate si calitate. In emisiunea mea voi promova mereu oamenii valorosi si-i voi arata pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect in muzica lor, care imbina performantele cu profesionalismul si care au ceva de zis, fie ca sunt in culmea carierei, fie ca sunt la inceput de drum. Si credeti-ma, sezonul acesta veti avea mai multe surprize interesante, celebrari, pe care-i pacat sa le pierdeti! Dar n-are rost sa fac reclama fara sa vedeti! Eu zic sa va uitati, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15:00, la TVR 2, locul in care aveti mereu programe de calitate!”, a spus Paul Surugiu-Fuego.