Home » Nume nou in muzica! Trix lanseaza piesa de debut ,,Shadows”
Muzica

Nume nou in muzica! Trix lanseaza piesa de debut ,,Shadows”

Artista in varsta de 18 ani cu origini din Republica Democrata Congo ne impresioneaza cu prima ei piesa. O combinatie intre muzica pop si techno, ,,Shadows” este un single compus chiar de Trix, in urma unui vis cu o fantoma.
Beatrice Duta este artista la Sonus Records si doreste sa devina un nume in industrie, in special pentru ca a avut dintotdeauna o legatura stransa cu muzica.
,,Incercand sa gasesc o poveste in jurul careia sa scriu versurile, am ales sa ma concentrez pe un vis pe care l-am avut despre o fantoma. Si desi era o fantoma, nu era ceva infricosator sau deranjant. Era o fantoma placuta care aparea doar atunci cand nu te asteptai si pleca in momentul in care curiozitatea ajungea la nivel maxim. Un fel de inger pazitor, dar cu o alura misterioasa si intunecata. Asa ca m-am hotarat sa nu mai stau pe ganduri si sa scriu piesa cu gandul la aceasta fantoma. Si asa a iesit Shadows.” – a declarat Trix despre procesul de creare al versurilor noului single
Shadows este un single cu un sound actual, timbrul artstei ne duce cu gandul la muzica internationala, iar vibe-ul este energic si ne da chef de dans. De muzica piesei s-a ocupat Beatrice Duta (Trix) alaturi de Andreea Avarvari (AVA), versurile au fost compuse de Beatrice Duta (Trix), iar Mix&Masterul a fost realizat de Dumitrescu Alexandru Ionut (Acxel).
Tu ce parere ai despre noua piesa?