Muzica

Nume nou in muzica! Trix lanseaza piesa de debut ,,Shadows”

Artista in varsta de 18 ani cu origini din Republica Democrata Congo ne impresioneaza cu prima ei piesa. O combinatie intre muzica pop si techno, ,,Shadows” este un single compus chiar de Trix, in urma unui vis cu o fantoma.
Beatrice Duta este artista la Sonus Records si doreste sa devina un nume in industrie, in special pentru ca a avut dintotdeauna o legatura stransa cu muzica.
,,Incercand sa gasesc o poveste in jurul careia sa scriu versurile, am ales sa ma concentrez pe un vis pe care l-am avut despre o fantoma. Si desi era o fantoma, nu era ceva infricosator sau deranjant. Era o fantoma placuta care aparea doar atunci cand nu te asteptai si pleca in momentul in care curiozitatea ajungea la nivel maxim. Un fel de inger pazitor, dar cu o alura misterioasa si intunecata. Asa ca m-am hotarat sa nu mai stau pe ganduri si sa scriu piesa cu gandul la aceasta fantoma. Si asa a iesit Shadows.” – a declarat Trix despre procesul de creare al versurilor noului single
Shadows este un single cu un sound actual, timbrul artstei ne duce cu gandul la muzica internationala, iar vibe-ul este energic si ne da chef de dans. De muzica piesei s-a ocupat Beatrice Duta (Trix) alaturi de Andreea Avarvari (AVA), versurile au fost compuse de Beatrice Duta (Trix), iar Mix&Masterul a fost realizat de Dumitrescu Alexandru Ionut (Acxel).
Tu ce parere ai despre noua piesa?

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu