Comunicate

A ales folclorul romanesc in locul Conservatorului de la Viena

Cu noi povesti de viata, uneori surprinzatoare, Iuliana Tudor ne asteapta la o seara de cantec si emotie. „Vedeta populara” este la TVR 1 duminica, 21 noiembrie, de la ora 21:00.

Editia a treia a sezonului „Vedeta populara” ne aduce alti cinci concurenti care viseaza sa-si impleteasca destinele cu muzica populara. In urma cu un an, o tanara gorjeanca a avut de facut o alegere foarte dificila, intre Conservatorul din Viena si muzica noastra populara. Si, poate contrar asteptarilor multora, folclorul a iesit castigator la puncte. Daca a meritat sau nu – aflam si noi duminica seara, la „Vedeta populara”, cand tanara se prezinta in fata juriului si a publicului. Pe 21 noiembrie, de la ora 21:00, Iuliana Tudor ne asteapta la TVR 1, la cea de-a treia intalnire din aceasta toamna. „Vedeta populara” se vede simultan si la TVR Moldova si TVR International.

Competitia nu va fi usoara pentru niciunul dintre concurenti, cu siguranta, asadar fiecare isi va folosi cele mai de efect atuuri. Dupa ce, in 2011, o moldoveanca din Neamt a fost aleasa din public sa urce pe scena in timpul unui concert al Vioricai Macovei, acum ea este cea care apeleaza la vedeta pentru a o sustine in proba de duet.

Tot duminica aceasta, cunoastem o tanara din Bacau care a facut oamenii sa lacrimeze in biserica, ascultand-o, o olteanca di Caracal care viseaza sa devina politista si un tanar din Alba, student la doua facultati.

Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Lese si Bogdan Mihai Simion vor analiza atent fiecare artist care se prezinta in fata lor si a telespectatorilor TVR 1. Iar Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist Brauletul al Centrului Cultural Judetean Theodor Burada din Constanta, dirijor Cristian Obrejan, acompaniaza toate momentele muzicale.

„Vedeta populara” intra din nou in casele noastre, cu ale sale cantece si traditii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie si speranta, cu muzicieni desavarsiti si cu povesti emotionante. Sezonul 7 al emisiunii se vede la TVR 1, in fiecare duminica, de la ora 21:00, cand Iuliana Tudor ne asteapta la noi intalniri de suflet. „Vedeta populara” se difuzeaza simultan si la TVR Moldova si TVR International.

Foto: Doru Ochea