Comunicate

Alexander Hausvater lanseaza trei noi volume la editura Integral.

Alexander Hausvater lanseaza joi, 25 februarie, ora 18 la Sala Mica a Palatului National al Copiilor trei carti scrise in pandemie si publicate de Editura Integral – Aici, radio Eros, Dor calator si Penumbra, forme de rezistenta intr-o perioada complicata, concretizari ale realitatii ca inchiderea formala a segmentului cultural nu a oprit creatia.
La lansare veti asista la o o discutie despre trecerea de la carte la teatru si respectiv despre procesul invers, presupus de capacitatea creatorului de a pleca din teatru catre literatura, fara ca respectivele doua domenii sa fie vreodata parasite pe deplin.
Alexander Hausvater va vorbi si despre Barba albastra, pus in scena la Teatrul “Stela Popescu”, urmand ca in luna martie spectacolul sa se reia dupa un an de pauza.

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial
www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Intrarea este libera, dar, in conformitate cu reglementarile in vigoare, accesul se face pe baza de rezervare la :
Simona Iordache 0755132155, florentina.iordache@teatrulstelapopescu.ro
Mesajul organizatorului TEATRUL STELA POPESCU cu privire la partajarea datelor personale in contextul SARS-COVID19.
Participand la acest eveniment sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact (nume, prenume, nr. de telefon) cu Teatrul Stela Popescu, in scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR si directivelor Directiei de Sanatate Publica. Aceste date ne sunt necesare in cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autoritatilor sanitare sprijinul in identificarea persoanelor infectate.
Obligatiile spectatorilor privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-COVID19:
Prezentarea la sala de spectacol / locatie cu minim 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.
Purtarea mastii (medicala/nonmedicala) pe toata durata evenimentului ! Pentru a oferi o protectie eficace, este necesar ca masca sa acopere gura si nasul.
Atentie! Teatrul si personalul acestuia isi rezerva dreptul de a efectua un triaj observational si de a nu permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).
Dezinfectarea mainilor cu dezinfectant avizat pe baza de alcool care va fi pus la dispozitie de catre organizator la intrarea in sala/spatiul de spectacol.
Termoscanarea este efectuata obligatoriu de catre personalul teatrului. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura si cele care dupa termoscanari repetate inregistreaza o temperatura de peste 37.3°C, nu vor avea acces in teatru/locatia de spectacol.
Respectarea distantarii de minimum 1.5 m intre persoane – de la intrarea in locatia de spectacol , la toalete precum si la iesirea din sala/spatiu.
Pentru siguranta dvs. si in concordanta cu prevederile ordinului comun nr. 1495/01.09.2020 al ministerelor culturii si sanatatii , din totalul de 203 locuri ale Salii mici a Palatului National al Copiilor, se vor pune in vanzare 61 de locuri, astfel: un loc la vanzare urmat obligatoriu de alte doua locuri libere. Prin exceptie de la aceasta schema, vor putea fi ocupate locuri alaturate numai in cazul unui singur adult insotit de cel mult doi copii in varsta de pina la 12 ani.