Stiri prin gaura cheii

„Am slabit 8 kg si mi-am intarit imunitatea in timpul pandemiei Covid-19” – Adina Buzatu

Motivul pentru care tot mai multi oameni contacteaza boli din ce in ce mai grave, care nu existau pe vremea bunicilor sau parintilor nostri, este dat astazi de imunitatea scazuta din corpul nostru. Factorii de stres sau consumul unor produse alimentare lichide sau solide care nu mai respecta de mult parametrii optimi, se rasfrang vizibil asupra starii noastre de sanatate.

Doctorul Astrid Cristina Sburlan, care a analizat in decursul carierei sale de 34 de ani, starea de sanatate a mii de persoane, a observat un lucru tot mai straniu: aceiasi oameni, de la an la an, prezinta un nivel tot mai ridicat de metale grele in corp si un nivel tot mai mic de vitamina D, indice foarte important al sistemului nostru imunitar. “Intrucat majoritatea pacientilor mei au o munca sedentara, de birou, este putin probabil ca acest trend nociv sa provina de la locul de munca, ci mai degraba aceste metale grele au fost preluate din gazele de esapament, din sursele de apa, din alimente, din aerul tot mai poluat si mai greu respirabil existent in aglomeratiile urbane. Din pacate, traim o perioada fara precedent, in care suntem bombardati de toxine din toate partile, toxine care ne afecteaza grav sistemul imunitar, ducand la aparitia unor boli tot mai grave”, explica doctorul Astrid Cristina Sburlan, directorul Clinicii Perfect Detox din Pipera.

Tehnica de detoxifiere incercata de Adina Buzatu

Impreuna cu unul dintre cei mai apreciati doctori din lume, academicianul rus de origine armeana prof. dr. Ashot Khachatryan, doctorul Astrid Cristina Sburlan (si alti asociati) a deschis, in Bucuresti, una dintre cele mai moderne centre de detoxifiere din Europa Centrala si de Est. Clinica Perfect Detox Efect functioneaza dupa revolutionara metoda patentata de profesorul rus, prin care a tratat peste 50.000 de bolnavi din 11 tari, din 1993 incoace. Metoda unica in lume, medicina hidrogenului, se bazeaza pe utilizarea ionilor activi de hidrogen.

In timpul pandemiei de Coronavirus, Adina Buzatu a urmat acest tratament revolutionar de detoxifiere, iar rezultatele au fost pe masura: intarirea sistemului imunitar si conform dorintei, a slabit 8 kilograme. “A fost o experienta noua pentru mine, mai ales in contextul in care am tot frecventat foarte multe clinici detox, atat in tars, cat si in strainatate. Este prima data cand am auzit de medicina hidrogenului si, am citit foarte multe articole pe aceasta tema. Din intamplare am aflat ca un celebru academician rus de origine armeana a deschis o astfel de clinica in Pipera, si m-am decis sa incerc. Rezultatele au fost mult peste asteptarile mele: am slabit 8 kilograme, pielea mea a devenit fina ca a unui bebelus, dorm bine noaptea, ma simt energica, sunt activa si in acelasi timp mi-am imunizat organismul realizand astfel si o protectie suplimentara contra Covid”, declara Adina Buzatu.

In ce consta tratamentul detox?

Curatarea cailor hepatobiliare, a colonului, eliminarea toxinelor prin toate caile​ de eliminare ale corpului (piele, rinichi, colon, ficat) sau chelarea metalelor grele prin perfuzii, au facut-o pe Adina Buzatu mai energica, tonica si​ rezistenta. ​Implantarea unei flore bacteriene corecte in​ colon, pe toata lungimea lui, de aproximativ 120 cm, i-au creat o bariera​ imunitara dezvoltata, facand-o mai rezistenta​ la toate tipurile de infectii si boli.

Flora bacteriana folosita​ este rezultatul unui studiu efectuat de prof. academician rus de origine armeana, Ashot Khachatryan care, din decembrie 2019, este premiat si​ facut membru al Academiei din Oxford, si​ contine 40 de tipuri viabile (vii) de bacterii diferite, benefice corpului nostru.​ Acest gen de terapie se adreseaza​ atat persoanelor cu diverse probleme de sanatate unde amelioreaza simptomatologia sau chiar poate produce vindecarea (depinde de vechimea si​ gravitatea bolii), dar si celor sanatosi​ prin​ cresterea​ rezistentei la toate tipurile de infectii si boli create de diferite cauze.

“Practic, tot ce folosim noi in tratament, sunt solutii terapeutice, cu diverse tipuri de pH, dar imbogatite cu ioni de hidrogen. Solutiile, datorita numarului mare de ioni de hidrogen continut, sunt incarcate electric negativ. Odata intrate in corp, sarcinile electric negative, reusesc sa neutralizeze sarcinile electric pozitive care exista in interiorul celulelor bolnave, si apoi chiar sa aduca la valori electric negative interiorul celular. In aceste noi conditii create, tumorile, virusurile, bacteriile si orice alt parazit nu mai pot exista. Adica este momentul in care practic tot ce exista in interiorul celular ca factor “agresiv” nu mai are conditii de dezvoltare sau existenta si, respectivele dezordini intracelulare dispar incetul cu incetul. Practic noi recreem conditiile de sanatate intracelulara, iar corpul fiecarui pacient reuseste sa se vindece in ritmul lui propriu. Tratamentul din clinica noastra nu se opreste aici. Dupa curatarea corpului pana la nivel celular, refacem si bariera imunitara care, dupa cum se stie, este reprezentata de flora bacteriana sanatoasa (de calitate) din colon. Repopularea intestinului se face cu acea flora bacteriana benefica compusa din 40 de tipuri de bacterii atent selectionate de academ. prof. dr. Ashot Khachatryan (tehnica fiind patentată de profesor pe numele sau). Practic, introducem pe toata lungimea intestinului gros, din 10 in 10 centimetri aceste solutii de bacterii vii care, incetul cu incetul se dezvolta si repopuleaza intregul colon”. Fiecare nou-nascut sanatos venit pe lume pe cale naturala are aceasta bariera imunitara completa insa, cei nascuti prin cezariana, abia ajung la 17 tipuri diferite de flora, explica doctorul Astrid Cristina Sburlan.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu