Comunicate

Ana Maria Branza se apuca de fotbal! La „Mondial in familie”, pe TVR 1

Din 17 octombrie, fosta spadasina si sotul sau, Pavel Popescu, sunt gazdele celui mai nou quiz show de pe piata media din Romania. Campionatul Mondial de… cunostinte despre fotbal va duce castigatorii in Qatar!

Dupa ce a castigat tot ce se putea castiga in scrima, Ana Maria Branza Popescu a decis ca e momentul sa intre in lumea… fotbalului! Si nu oricum, ci direct intr-un Campionat Mondial! Din 17 octombrie, secondata de sotul ei, poloistul Pavel Popescu, Ana Maria arbitreaza „Mondial in familie”, primul quiz show din lume care simuleaza un intreg Campionat Mondial de Fotbal. Emisiunea prefateaza Mondialul de Fotbal Qatar 2022, iar castigatorii vor urmari cel mai mare eveniment fotbalistic al anului direct din tribunele stadioanelor de la Doha. Facem galerie din 17 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 23.00, la TVR 1.

Emisiunea-concurs „Mondial in familie” provoaca suporterii sa-si testeze cunostintele despre istoria fotbalului, dar si precizia in lovituri de la 11 metri si ofera ocazia unica de a deveni, chiar si simbolic, campion mondial. In fiecare dintre cele 64 de „meciuri”, doua echipe – formate fiecare din cate un cuplu – lupta pe parcursul a doua runde diferite de intrebari, pentru a castiga titlul de Campion Mondial. Toate cele 64 de meciuri ale Campionatului Mondial din Qatar vor fi refacute, sub forma de quiz-uri, iar intregul show va functiona ca o avanpremiera a primului Campionat de Fotbal de iarna din istorie.

„’Mondial in familie’ este o experienta fascinanta pentru oricine. A fost si pentru mine, si pentru Pavel, sotul meu si co-prezentaror al emisiunii. Pentru prima data in rol de prezentatori, pot spune ca zilele de filmare au fost pe picior de egalitate cu acele zile solicitante traite in cantonamentele premergatoare competitiilor de obiectiv, dar totul a decurs fara cusur, multumita colectivului cu care am colaborat, de la concurenti si pana la operatori! Speram ca publicul va primi cu entuziasm acest format inedit care, indiferent ca esti iubitor de fotbal sau nu, are darul de a te prinde in joc”, declara Ana Maria Branza, surprinsa si ea de provocarile pe care i le-a adus ipostaza de prezentator tv.

„O experienta super-distractiva, cu multe rezultate surprinzatoare si cu multe rasturnari de scor” – astfel descriu realizatorii „Mondial in familie” tot ce au trait de-a lungul zilelor de filmare. „Am avut si informatii despre istoria fotbalului, dar si executii incredibile, mai ales ale concurentelor din show, pentru ca scopul acestei productii este si de a face fotbalul mai prietenos pentru doamne si domnisoare”, mai aflam despre emisiunea pe care o vedem din 17 octombrie, de la ora 23.00, de luni pana vineri, la TVR 1.