Asociatia RAM

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/cropped-New-Project-4-300x234.png

Asociatia RAM

Respecta, Ajuta, Munceste!

Asociatia RAM: Respecta, Ajuta, Munceste este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2019 si care isi propune sa aduca o schimbare in mediul social, economic, ecologic si cultural-educational din Romania.
R.A.M. este acronimul de la 3 cuvinte in care credem cu tarie:

Respecta

Respectarea drepturilor si libertatilor cetatenilor romani prin incluziunea sociala a persoanelor defavorizate, precum si a oricaror persoane fizice care isi doresc sa isi gaseasca un loc pe piata muncii din Romania.

Ajuta

Ajutorul acordat societatii pentru educarea si reeducarea cetatenilor romani cu scopul de a preveni, mentine si perpetua grija pentru societate, dar si pentru un mediu de viata curat si sanatos.

Munceste

Oportunitatea de a beneficia de educatie, formare profesionala si integrare pe piata muncii atat a persoanelor defavorizate, cat si a celor care isi doresc sa contribuie prin munca la dezvoltarea societatii romanesti.

Obiectivele noastre:
• cresterea gradului de constientizare a importantei ecologiei
• educatie si acces la educatie de calitate pentru toate clasele sociale
• protectia mediului social

Printre activitatile noastre se numara: organizarea de cursuri educative, de formare profesionala, de relaxare pentru copii, tineri si adulti, consultanta pentru antreprenorii la inceput de drum, suport tehnic si de comunicare pentru persoanele care vor sa isi dezvolte un business, publicitate, activitati ecologice, strangeri de fonduri etc.

Ne dorim sa schimbam foarte multe lucruri in jurul nostru astfel incat activitatile noastre sunt dintr-o sfera variata de activitati:
• educatie: cursuri educative, de formare profesionala, de relaxare pentru copii, tineri si adulti
• consultanta: sprijinirea start-up-urilor, suport tehnic si de promovare pentru cei care vor sa isi dezvolte un business
• ecologie si protectie a mediului inconjurator: actiuni de ecologizare, plantari de arbori, colectare de deseuri, campanii de informare
• actiuni de ajutorare a animalelor fara stapan
• strangere de fonduri pentru diferite cauze