Muzica

AVA lanseaza „Indragostita”, o piesa dedicata sotului ei

AVA revine in ultima zi din luna iubiriii cu noul single intitulat „Indragostita”, care este dedicat in totalitate sotului ei, cel care ii face zilnic viata mai frumoasa si care o face sa simta iubirea la cel mai inalt nivel.
Prin piesa „Indragostita”, AVA vrea sa descrie toata perioada frumoasa pe care o traieste, cea din prezent si faptul ca acum, este o femeie maritata, iubirea este la o noua etapa, este completa.
AVA: „ Sunt intr-un moment al vietii mele in care traiesc iubirea, iubesc si sunt iubita!”
Melodia este preluata de la Madalina Manole, dar adaptata in stilul AVEI, avand o poveste emotionanta, care va face orice cuplu sa tresara si sa reflecte la versurile acesteia.
Versurile piesei ii apartin Roxanei Popescu, muzica a fost asigurata de Vlad Popescu, Alex Ionescu, Radu Niculescu si Andreea Avarvari (AVA), iar productia le apartine celor de la SICVRIO.
„In vara ne-am intalnit cu un prieten bun, muzician, Alex Rubio, la un gratar si asa incepe povestea piesei…Intrebandu-ma ce piese urmeaza sa lansez, i-am spus ca imi doresc o piesa romaneasca, de suflet. Cateva secunde a tacut si imi spune: „vreau sa iti arat o piesa pe care am compus-o pentru Madalina Manole acum ceva ani”. Auzind piesa, m-am indragostit de ea pe loc, eu fiind totodata si fan Madalina Manole, o voce si o artista minunata, de altfel iubita de toata Romania. I-am spus lui Alex: Da, hai sa reproducem piesa, pentru ca mesajul ei este de dragoste, iar eu sunt intr-un moment al vietii mele in care traiesc iubirea, iubesc si sunt iubita. Asa a inceput…„Indragostita”, a declarat AVA despre noul single.
AVA traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bogdan, sotul ei
Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, la hotelul Lido by Phoenicia si ii surprinde pe cei doi indragostiti, pe AVA si sotul ei, Dj Kobin (Bogdan), in momente tandre.
Actiunea incepe in camera de hotel, iar mai apoi continua pe holurile acestuia, surprinzandu-i tot timpul pe cei doi tinandu-se de mana si in ipostaze de iubire. Scenele de dragoste continua in restaurantul Lido’s Brasserie by Arogant, acolo unde protagonistii iau cina impreuna, iar mai apoi se lasa cu un dans si cu o cerere in casatorie, fiind inserate si momente de la nunta cuplului din vara anului 2023. AVA si sotul ei, Bogdan, s-au casatorit in urma cu cateva luni, avand parte de o nunta ca-n basme, cu peste 150 de invitati si clipe unice. De-a lungul timpului, AVA s-a remarcat prin vocea puternica si impresionanta pe care o are, dar si prin colaborarile de succes cu cei mai mari cantareti din Romania.

AVA – SUNT INDRAGOSTITA PIESA